WebWMS devine mai user friendly

WebWMS devine mai user friendly, daca pot sa zic asa, pe masura ce ne dezvoltam. Daca vei citi pana la final acest artciol vei afla urmatoarele:

  • WebWMS devine mai user friendly
  • ce urmeaza in proiectul WebWMS

WebWMS devine mai user friendly

Pe masura ce avansam cu proiectul, WebWMS devine mai user friendly. Cred ca stiti deja ca aplicatia am gandit-o astfel incat sa poata fi modificata cat mai usor. De asemenea, are anumite portiuni de cod “deschise” astfel incat sa permita adoptarea usoara de automatizari viitoare si implementare de functionalitati AI.

In viitorul apropiat probabil ca vom introduce mai multi astfel de algoritmi. O parte din algoritmi sunt deja prezenti in zona de optimizare comanda, aplicatia ajutand utilizatorii sa gaseasca cantitatea corecta de marfa care trebuie comandata. De asemenea sunt implementati algoritmi in zona de picking. Dar nu despre asta e acest articol.

Imbuntatirile pe care le-am adus ap;icatiei constau intr-o functie de gasire mai usoara a produselor atunci cand selectezi produse dintr-o lista mare de produse (peste 10.000 de produse).

De asemenea, am adus inbunatatiri la utilizarea tabelelor. Afisarea produselor, comenzilor se face cu ajutorul unor tabele. In varianta 1 aceste tabele erau simple fara sa permita interactiuni pe ele. In varianta actuala, WebWMS 1.2, tabelele devin active putand face sortari pe colane direct din tabel (adica dai click pe coloana si se sorteaza ascendent sau descendent). Functionalitatile acestea noi vin sa imbunatateasca experienta utilizatorului si s-al ajute in operarea mai usoara. Pentru cei interesati de mai multe detalii va rog sa cititi si acest articol:
WebWMS mai usor de utilizat

Ce urmeaza in WebWMS

O sa urmeze un modul nou, interesant, care extinde functionalitatea solutiei si catre zona de productie. La fel ca celelalte module din pachetul extins aceasta functionalitate va fi oferita gratuita daca e achizitionata cu pachetul core WebWMS.

Si, daca tineti aproape o sa vedeti si alte functionalitati noi in WebWMS.

Daca ti-a plcut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: WebWMS singura solutie WMS care te plateste

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “WebWMS devine mai user friendly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *