Implementare WMS ERP

WebWMS are o functionalitate noua – picking cu clientul

Aceasta noua functionalitate – picking cu clientul ajuta la pickuirea produslor pe teren impreuna cu clientul. Daca vei citi pana la final vei afla urmatoarele:

  • cum functioneaza si la ce te ajuta picking cu clientul
  • unde afli detalii despre functionalitate

Cum functioneaza si la ce te ajuta picking cu clientul

Fara acest modul in depozitele de materiale de constructie, de exemplu, clientului i se face o hartie cu lista de picking (o face singur sau cu ajutorul unui angajat). El se duce la casa plateste produsele si apoi se duce sa le ia. Functionalitatea vine sa anuleze hartia si sa permita transferarea informatiilor complet electronic. Asta ajuta la trasabilitatea, controlul procesului si usurinta in utilizare.

Pe langa astea pickerul si clientul au informatii in timp real despre produs si stoc. Stocul afisat este cel disponibil, adica stocul fizic din care se scade stocul produselor din comenzile de picking nepickuite inca.

Functionalitatea poate fi adaptata si extinsa in mai multe feluri. De exemplu, pentru supermarketuri, functionalitatea poate fi extinsa astfel incat clientii sa faca listele de picking prin scanarea produselor. In felul asta cand ajung la casa se usureaza munca si timpul petrecut acolo, produsele fiind deja scanate. Anumite supermarketuri au servicii care fac picking pentru comenzile online si functionalitatea e foarte utila in astfel de cazuri pentru ca reduce timpul pe tot fluxul.

Unde afli detalii despre functionalitate

Am scris un articol pe blogul site-ului WebWMS si il poti citi aici: Picking cu clientul – functionalitate noua.

O sa urmeze, in perioada urmatoare si un film despre cum se foloseste functionalitatea, si cand o sa-l fac o sa aflati despre film. Noua functionalitate face parte din pachetul de baza WebWMS, dar fiind comandat de un client cei care doresc sa-l foloseasca vor trebui sa plateasca o taxa suplimentara egala cu 10% din valoarea platita de client. Aceasta taxa se va duce la clientul care a comandat functionalitatea.

Daca ai nevoie de detalii suplimentare ma poti contacta si iti voi oferi detalile neesare. Datale de contact sunt in partea de sus a paginii.

Daca ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: WebWMS singura solutie WMS care te plateste

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *