WebWMS are dezvoltari noi

WebWMS are dezvoltari noi, asta pentru ca suntem apoape de clienti si ii ajutam sa se optimizeze. Daca vei citit pana la final articolul vei afla urmatoarele:

  • WebWMS are dezvoltari noi
  • de ce sa cumperi WebWMS

WebWMS are dezvoltari noi

Am creat WebWMS in ideea de a ajuta companiile si de a optimiza procesele lor de business. De aceea, de fiecare daca facem dezvoltari noi de module si functionalitati. In perioada WebWMS are dezvoltari noi si am zis ca trebuie sa va spunem asta. WebWMS este gandit sa poata fi usor dezvoltat si optimizat. De asemenea,c WebWMS este gandit sa poata fi usor automatizat astfel incat un depozit sa poata fi operat cu cat mai putini oameni.

In acest articol o sa va prezint una dintre dezvoltarile noi pe care WebWMS le are: Livrari directe. Dupa cum stiti WebWMS are un core de facilitati care se ocupa de operatiunile din depozit. Dar, pe parcurs am adaugat facilitati extinse in webWMS, facilitati care se ocupa de operatiunile din afara depozitului: livrare si optimizare comanda. modulul proaspat dezvoltat de livrari directe se refera la managementul livrarilor care nu trec prin depozit. Adica acele livrari care decideti sa le ridicati de la furnizor si sa le livrati direct la client. Acest modul a fost comandat de unul dintre clienti si noi i l-am pus la dispozitie. Dezvoltarea, implementarea si integrarea modului in aplicatie au durat 5 zile. Cam atat dureaza dezvoltarile si implementarile de noi module la noi. Asta in cazul in care erati obisnuiti cu termene de luni de zile sau chiar ani pentru un nou modul.

Mai multe despre modul puteti citi in acest articol:
Modul nou WebWMS – livrari directe

De ce sa cumperi WebWMS

E una dintre cele mai complete solutii din piata cu facilitati si functionalitati pe care nu le gasesti standard in alte produse similare. Iar toate astea vin cu un pret extrem de competitiv, pret care e garantat contractual. Asta inseamna ca la finalul proiectului stii cat vei plati si nu vei avea surprize (ne)placute.

Daca pui in balanta toate astea si mai adaugi si exeperienta noastrarelevanta in logistica si depozitare vei obtine o reteta de succes care nu te va dezamagi. Si asta pe termen lung si foarte lung, pentru ca ne place sa ne pastram clientii.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Fisier monitorizare stivuitoare

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “WebWMS are dezvoltari noi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *