WebPark si GPS

Acum multi ani daca vroiai sa ai flota monitorizata prin GPS trebuia sa scoti din buzunar o mica avere. Fiecare dispozitiv costa citeva sute de euro (cele mi ieftine pe care le gasisem in 2007 erau 250 de euro), la asta se adauga un abonament lunar la operatorul de telefonie mobila, montajul echipamenteleor care costa iarasi citeva sute de euro si un abonament pentru utilizarea aplicatiei, abonament care costa si el undeva in jur de 10-20 de euro. Toate acestea per masina.

Astazilucrurile s-au schimbat un pic, iar eu vreau sa le schimb si mai mult si am integrat in WebParko aplicatie GPS pe care o puteti folosi….GRATUIT …..asa cum este si WebPArk. Si pentru ca este integrata in WebPark o sa-i zic WebPark GPS de acum incolo :).

Ca sa o facem cat mai accesibila din punct de vedere al costurilor totale (pentru ca ele exista chiar daca eu as vrea sa fie un serviciu gratuit in totalitate), aplicatia functioneaza cu datale pe care le transmite un telefon mobil (iar ca pret el este undeva pina in 70 de euro) care poate fi instalat pe masina astfel incat soferul sa nu aibe acces la el sau poate sa-i fie dat lui ca si telefon de serviciu. Tot in ideea de a va oferi costuri mici am negociat cu un furnizor de telefonie mobila un abonament de date la un pret imbatatbil.

Pregatim in anul asta si alte surprize placute pentru cei care vor hotara sa utilizeze WebPark, deoaerce WebPark a fost creat in ideea de a va oferi, in aceste vremuri grele, posibilitatea de a va optimiza costurile cu flota de masini, costuri care sunt destul de mari in componenta totala a costurilor unei firme.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *