WebPark – evolutie

Webpark
Webpark

De curand am ajuns la 700 de masini in WebPark. Incepand din aceasta saptamina am introdus ceva modificari care vor spori securitatea datelor utilizatorilor.

Cea mai importanta modificare este ca am introdus un nou server pe care ruleaza aplicatia, server localizat in USA. Astfel, aplicatia va rula in paralel pe 2 servere, dumneavoastra fiind redirectionati automat pe serverul care are un timp de raspuns mai scurt castigand in acest fel viteza de operare. Datele si modificarile facute in aplicatie se vor replica automat intre cele 2 servere cu o intirziere de maximum 10 minute.

In cazul in care unul din servere pica, din diverse motive, dumneavoastra ve-ti redirectionati in mod automat catre celalalt server.

Experienta dumneavoastra ca si utilizator se va imbunatati si va oferim garantia sporita a datelor dumneavoatsra.

Cu toate ca am implementat aceste masuri care costa in plus aplicatia ramine in continuare gratuita pentru cei care au mai putin de 50 de masini in flota, aceste facilitati fiind introduse pentru toti clientii nostri.

WebPark este prima solutie de administrare flota care lucreaza in cloud si singura solutie gratuita de pe piata si poate fi accesat aici: WebPark – administrare inteligenta de flota

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *