WebPark – administrare inteligenta de flota

WebPark softul de administrare flota devine acum gratuit pentru mai putin de 50 de masini inregistrate pe user. Ne-am hotarat sa punem la dispozitie o platforma profesionala de administrare flote pentru firmele sau persoanele fizice care detin mai putin de 30 de masini in flota pentru a sustine, pe timp de criza, eforturile voastre de a reduce costurile.

Atentie, numarul de 50 de masini este limitat pe utilizator si nu pe firma, deci, daca aveti mai multe filiale puteti sa creati un utilizator pentru fiecare filiala astfel incat sa puteti administra flota din filiale folosind aceasta aplicatie. Aceasta gratuitate nu va obliga cu nimic si ne rezervam dreptul de a decide numarul de masini sau numarul de utilizatori care pot folosi la un moment dat aplicatia. Orice modificare in structura aplicatiei sau in politica noastra va fi anuntata cu cel putin 7 zile inainte de a fi aplicate modificarile, de aceea e bine ca adresa de email declarate la inregistrarea userului sa fie cea pe care o utilizati zi de zi.

Dorim ca utilizatorii sa se poarte civilizat in utilizarea aplicatiei si, totodata sa semnaleze orice inalcare a regulilor de bun simt sesizate pentru a ne ajuta sa mentinem aceasta gratuitate cat mai mult timp.

Aplicatia prezenta este doar o parte a platformei la care lucram pentru a va putea oferi servicii cat mai complete in activitatea dumneavoastra si vrem sa ne implicam si vrem sa negociem, pentru dumneavoastra, cu furnizorii de servicii pentru a obtine tarifele pe care le au flotele mari.

Toate detaliile legate de aplicatie le gasiti pe https://logistic-specialist.com la sectiunea WebPark, iar pentru folosirea aplicatiei trebuie sa accesati urmatoarea pagina:

https://adesoft.ro/administrareflota/

Pentru orice fel de probleme legate de aplicatie va rog sa ma contactati pe email sau telefonic si vom inccerca sa rezolvam orice probleme in termen util.

ATENTIE! Folositi Google Chrome, Mozilla, Opera sau Safari pentru a utiliza aplicatia. Aplicatia este optimizata pentru oricare din aceste browsere.

Daca iti place articolul trimite-l prietenilor si partenerilor tai de afaceri.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *