WebPark – administrare inteligenta de flota

Webpark
Webpark

De saptamina asta am trecut la versiunea 2 si continuam sa imbunatatim WebPark pentru a putea oferi experiente noi utilizatorilor in folosirea unui soft de administrare prac auto.

Varianta 2 are o grafica imbunatatita, utilizeaza mai mult Java si aduce o usurinta in utilizare pentru utilizatorul final. Ideea de la care am plecat, si pe care vrem sa o pastram atunci cand va oferim astfel de softuri, este de a face un soft simplu si robust, care sa rezolve problemele pe care noi le-am avut cand am administratparcuri auto dimensiuni mari si de asemenea sa va ajute sa rezolvati problemele pe care le aveti cu parcul dumneavoastra auto. Softul este intuitiv si poate fi folosit, datorita faptului ca este gazduit in cloud, de oricine are un computer cu dotari minime si o conexiune la internet. Softul nu are limita de utilizatori sau de masini care pot fi introduse in baza de date, astfel ca o firma va plati doar o taxa fixa lunara pentru licentiere putand sa permita accesul atator useri cati are nevoie si din locatiile aflate oriunde geografic.

Utilizarea WebPark va permite sa reduceti costurile de operarea flotei cu minim 5% si o imbunatatire a costurilor legate de activitatea soferior.

Aplicatie, singura in cloud din Romania, va permite sa puteti dezvolta, cu ajutorul nostru, si la preturi accesibile, diverse formate de rapoarte sau alte facilitati care nu sunt cuprinse in aceasta varianta si care credeti ca va vor fi utile.

Mai multe despre soft gasiti aici: WebPark, iar in josul paginii gasiti un link catre un film in care vi se prezinta functionarea softului (e pe vechea interfata, dar functionalitatile sunt aceleasi) si un alt link unde puteti intra si testa aplicatia. La testarea aplicatiei ar fi recomandat sa folosisti orice browser in afara de Internet Explorer (unele functionalitati nu sunt recunoscute de IE si va trebuie sa dati refresh la pagina pentru a putea fi incarcate).

Acest soft de administrare parc auto este aproape gratuit dearece pretul lunar este foarte mic, iar prin utilizarea lui reducerile de costuri depasesc cu mult plata lunara pentru licenta.

Succes si va asteptam alaturi de ceilalti clienti multumiti care deja folosesc WebParc, softul de administrare parc auto.

UPDTATE: WebPARK, varianta gratuita a fost inchis din considerente de GDPR. Daca vreti aplicatia instalata la voi pe server contra cost va rog sa ma contactati si va fac o oferta.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *