WebInventory prezentare video1

Asa cum am promis, o sa fac prezentari video cu WebInventroy asistentul la inventar despre cum functioneaza si care sunt facilitatile oferite de solutie.

In articolul asta va prezint primul film despre cum puteti incepe sa-l folositi. Aplicatia este automatizata complet si nu aveti nevoie de noi pentru a folosi aplicatia decat la inceput cand va cream un cont pentru administratorul aplicatiei.

DIn acel moment aplicatia este folosita doar de voi si echipa voastra fara ca noi sa mai intervenim in proces. Procesul este gandit sa fie simplu si sa ajute pickerii care inventariaza produsele pe teren, sa ajuta supervizorul sa poata sti oricand ce se intampla si sa ajuta administratorul inventarului pentru a controla procesul in toate filialele.

Daca ai nevoie de servicii de invetariere poti apela cu incredere la serviciile noastre de inventariere

Ce trebuie sa retii:

  • poti face inventar cu orice telefon mobil smart, fara a limitat de existenta codurilor de bare sau a scanerelor (adica se poate folosi telefonul si daca ai coduri d ebara si daca nu). Asta inseamna ca poti termina inventarul mai repede;
  • nu mai ai nevoie de numaratori suplimentare. Datorita procesului implementat in aplicatie toate verificarile se fac in timpul inevtarului, asta inseamna ca vei avea mai putine erori si vei termina mai repede inventarul, deci vei putea vinde mai repede avand un nivel de control mai mare;
  • Orice om care a folosit un telefon mobil poate folosi aplicatia cu un training de 15-20 de minute, deci nu mai esti limitat la numarul de oameni pentru a face inventarul;
  • ai datele deja in format electronic si le poti exporta cand si cum vrei; tu detii controlul, asta inseamna ca nu mai pierzi timpi cu introducerea de date daca lucrai inainte pe liste de inventar pe hartie.

Oricand aveti nevoie de o prezentare a softului va putem face o prezentare la sediul vostru, prezentarea poate fi live pe produsele folosite de voi.

Va lasa sa vedeti primul film, urmeaza si alte filme in care va prezint efectiv cum se lucreaza cu softul si cat de simplu de utilizat e.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “WebInventory prezentare video1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *