Implementare WMS ERP

WebInventory – operatii pe care le face supervizorul

webinventory asistent la inventar
webinventory asistent la inventar

Este al treilea film din seria de filme in care va prezint WebInventory, in acest film vedeti care sunt operatiile pe care le face supervizorul.

Asa cum va spuneam in alte articole supervizorul are drepturi limitate in aplicatie si poate vedea doar anumite sectiuni si face doar anumite actiuni. Supervizorul este acea persoana sau persoane cae se afla in filiala respectiva si care este insarcinat cu bunul mers al inventarului.
Daca ai nevoie de servicii de invetariere poti apela cu incredere la serviciile noastre de inventariere

De obicei, la multe firme, aceasta sarcina ii revine sefului de depozit din filiala respectiva sau sefului de filiala. Aceasta persoana se asigura ca echipele de inventar fac ceea ce trebuie pentru ca inventarul se decurga corect si sa se faca repede. Exact asta esti si rolul supervizorului in aplicatie, iar in filmul asta vedeti exact actiunile pe care el le face in aplicatie, ce reprezinta acele actiuni si cum anume face acele actiuni in aplicatia WebInventory.

Filmul il puteti urmari aici:

 

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *