WebInventory operatii pe care le face supervizorul

webinventory asistent la inventar
webinventory asistent la inventar

In articolul asta vreau sa va prezint in WebInventory – asistentul la inventor care sunt operatiunile pe care le face supervizorul in aplicatie. Supervizorul are rolul de a supraveghea ca procesul de inventarirere sa fie corect si sa se desfasoare rapid, aplicatia WebInventory oferindu-I posibilitatea sa controleze in timp real modul de desfasurare a inventarului.

De asemeena, aplicatia de inventar ii permite sa vada performantele fiecarei echipe, asta insemnand cat de bine si cat de mult munceste fiecare echipa. Avand aceste informatii atat supervizorul cat si administratorul au posibilitatea sa identifice si sa corecteze disfunctionalitatile in timp util pentru a putea reduce timpul de inventor.

Daca ai nevoie de servicii de invetariere poti apela cu incredere la serviciile noastre de inventariere

Si supervizorul, ca si pickerel poate face operatiunile de pe telefonul mobil. Una din activitatile principale ale supervizorului in aplicatia WebInventory este sa verifice greselile de numarare pe care le fac pickerii in procesul de inventariere, si supervizorul putand face operatiile astea de pe telefonul mobil.

In film sunt prezentate toate actiunile care trebuiesc facute de supervizsor, in ordinea lor.

Aveti filmuletul in continuare:

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “WebInventory operatii pe care le face supervizorul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *