WebInventory opearatii pe care le face pickerul

Continui seria de filme despre WebInventory cu un film despre operatiile pe care le face pickerul in timpul inventarului.

Fata de ceea ce o sa vedeti in film am mai adaugat o facilitate in ecranul in care lucreaza pickerul si anume un calculator ca acela de buzunar, calculator care va ajuta pickerul sa foloseasca doar telefonul mobil atunci cand va face operatiile de inventariere.

calculator adaugat in webinventory
Calculator

La momentul actual, in multe firme, cel care face inventarul pleaca la el cu scaner sau lista de inventar cu calculator de buzunar sau din cel de birou, cu marker (eventual) si ,cu cutter. Am adaugat calculatorul, calculator care e  unul simplu care poate face operatii simple (+, inmultire) pentru a simplifica modul de utilizare. Nu am mai facut un film cu captura de ecran pentru asta ci va arat doar o fotografie. Calculatorul stie sa faca operatiile in ordinea operatiilor matematice (de exemplu puteti scrie pe ecran 2+2*3, iar calculul va fi facut doar cand se va apasa tasta egal, iar calculatorul va efectua prima oara operatia de inmultire si abia apoi adunare, deci rezultatul operatiei matematice afisat de calculator va fi 8).

Cu ajutorul acestui calculator operatiile de numarare pe care le face pickerul vor fi simplificate.

Asa cum o sa vedeti si in film operatiile de inventariere si identificare produse se pot face dupa 3 criterii: cod de bara (daca exista va fi folosita camera telefonului pentru a scana codul de bare al produsului sau al celulei), cod produs (probabil ca va fi folosit daca produsele au codul pe ele) si denumire produs, care va fi folosit preponderent cand nu pot fi folosite codurile de bara.

Daca ai nevoie de servicii de invetariere poti apela cu incredere la serviciile noastre de inventariere

Datorita faptului ca pickerul isi poate corecta greselile (adica aplicatia ii spune ca a gresit si isi poate renumara) timpul de inventar total se va reduce considerabil. datorita faptului ca supervizorul poate vedea numarul de greseli de inventar facute de fiecare echipa oricand in timpul inventarului si datorita faptului ca trebuie sa facaface verificari suplimentare la produsele cu probleme timpul de inentar si controlul inventarului va fi mai scurt respectiv mai eficient.

Va las sa vedeti filmul si daca aveti intrebari sau nelamuriri va rog sa-mi spuneti.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „WebInventory opearatii pe care le face pickerul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *