WebInventory finalizare inventar si rapoarte

In acest film puteti vedea cum se finalizeaza inventarul in WebInventory si care sunt rapoartele care se genereaza la finalul inventarului.

In film vedeti cum se fac operatiile in aplicatie si care sunt tipurile de rapoarte si cum le generam. Rapoartele sunt urmatoarele: un raport de finalizae inventar, care arata diferentele de inventar pe fiecare produs in parte, cine a inventariat si cine a verificat inventarul (acolo unde e cazul). Raportul poate fi consultat in aplicatie, dar se poate si exporta in format csv pentru a putea fi prelucrat ulterior daca e cazul sau pentru a putea fi importat in ERP. Raportul pleaca de la produsele introduse in aplicatie si returneaza atat cantitatile introduse (pe o coloana), cantitatile inventariate pe o coloana alaturata, cat si diferenta dintre cantitati.

Daca ai nevoie de servicii de invetariere poti apela cu incredere la serviciile noastre de inventariere

Urmatoarele rapoarte sunt: un raport cu produse neinventariate si un raport de produse noi, produsele noi fiind acelea care sunt gasite fizic in locatie, dar nu au fost in lista intiala de inventar in acea locatie. De asemenea, si rapoartele acestea pot fi consultate in aplicatia WebInventory sau pot fi exportate in format csv.

Ultimele 2 rapoarte sunt: raportul cu produse introduse intial in aplicatie si raportul cu produse inventariate. Rapoartele aceastea se pot exporta in format csv din WebInventory si se pot corela intre ele prin intermediul unui id unic care identifica fiecare produs (util pentru cei care nu folosesc coduri e bare).

Toate aceste rapoarte pot fi accesate in aplicatia WebInventory de catre administrator pe fiecare filiala in parte si pot fi prelucrate si ulterior importate in csv.

Aplicatia WebInventory a fost gandita pentru a te ajuta la inventar si pentru a usura munca celor care inventariaza. De asemenea, te ajuta deoarece nu mai esti limitat de resursele tehnice, inventarierea se poate face cu telefoane mobile smart sau tablete chiar daca ai coduri de bara chiar daca nu ai coduri de bara asociate produselor.

Filmul de prezentare il puteti vedea in continuare:

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *