LogisticaManagementSupply ChainTransport si distributie

Vreau sa ajut – e benevol si fara obligatii

Traversam totii o perioada forate grea si de aceea m-am hotarat sa ajut unele companii. Unele companii au probleme acum si cred ca sunt multi dintre voi care au se confrunta cu greutati. Firma mea e dependenta de voi, adica eu cresc si imi e bine daca voi cresteti si va e voua bine. Faptul ca eu am reusit sa rezist 13 ani pe piata se datoreaza clientilor mei, adica voua. Si mi-a fost bine datorita voua! E momentul sa intorc binele asta acum cand voua va e greu.

Nici mie nu imi e bine, dar sunt intr-o situatia mai buna decat multi dintre voi, datorita faptului ca eu nu am costuri, deci practic nu prea pot muri asa repede. La firma ma refer, nu la mine personal. 🤣🤣 Firma mea e o firma de consultanta, nu am angajati, ci doar unii colaboratori pe care ii platesc cand am proiecte si daca am nevoie de ei. Lipsa costurilor ma face a fiu intr-o situatie mai buna decat multi dintre voi. Nu va pot invata cum sa faceti asta, adica sa nu aveti costuri, dar va pot arata sau invata cum sa le reduceti. Asta e ceea ce fac eu foarte bine! SI fac asta prin diverse metode.

Cum spuneam, vreau sa va ajut si sa dau inapoi comunitatii ceea ce voi mi-ati dat mie. Vreau sa va ajut in compania voastra cu ceea ce ma pricep sa fac. Adica sa facem un proiect impreuna si daca credeti ca v-am ajutat si ati obtinut un avantaj din colaborarea cu mine, la final, voi decideti daca ma platiti si cu cat. Daca credeti ca nu ati obtinut nimic ne stragem mana si mergem mai departe. Fara resentimente si ramanand in continuare prieteni! Nu a fost acum poate va fi alta data, sunt convins ca binele facut se va intoarce la un moment dat intr-o forma sau alta! Campania asta “Vreau sa ajut” e pentru a da inapoi comunitatii de afaceri ceea ce comunitatea mi-a dat in trecut. Eu am ceva de dat inapoi si sunt convins ca fiecare dintre noi are ceva de dat. Doar asa cred ca vom reusi sa traversam perioada asta dificila.

Vreau sa va ajut sa va putem trece peste perioada dificila

Eu stiu sa fac multe lucruri: logistia cu tot ce include ea, project management, implementare de softuri sau dezvoltare de softuri. Pe oricare din zonele astea va pot ajuta respectand ceea ce am spus mai sus. Adica nu aveti obligatia sa ma platiti decat daca considerati ca v-am fost de ajutor. Plata va fi la final si voi sunteti cei care decideti asta, nu eu. Facem un contrat formal, ca sa fie totul legal, la inceput si specificam o suma de 1 Ron in contract . La final, daca considerati ca v-am ajutat mai mult de atat, facem un act aditional si va fac o factura. Daca nu, ramanem asa, ne strangem mainile prieteneste si mergem mai departe. Fara resentimente!

E un ajutor pe care eu vreau sa-l dau inapoi si voi face asta cat voi putea, pana vom trece cu totii de perioada asta grea. Si cred ca vom avea mai multe sanse daca trecem impreuna si daca fiecare facem un mic efort fara a astepta ceva in schimb.

Exista o singura conditie decenta: nu as vrea sa am costuri pe perioada cat colaboram. E o dorinta (nu e o conditie) de a mea, nu e o obligatie pentru cei cu care o sa colaborez.

Daca vrei sa beneficiezi de propunerea de mai sus te rog sa-mi dai un email sau suna-ma (ai datele de contact in partea de sus a paginii) si ne vom intalni sa stabilim detaliile si cand incepem. Nu exista alte reguli din partea mea si imi asum ceea ce vom discuta. Daca nu ai nevoie te rog da articolul asta mai departe cui crezi tu ca ar avea nevoie de un cineva care poate ajuta.

Aici puteti vedea cam ce am facut in materie de software, ca sa va facti o idee: https://adesoft.ro/softuri/

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Vreau sa ajut – e benevol si fara obligatii

  • Sper sa rezonez cu ceva din voi si sa faceti asta impreuna cu mine. Sunt convins ca vom reusi sa trecem peste aceasta perioada dificila si voi fi pregatit sa va ajut si pe voi sa treceti peste cu bine. 🙏

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *