Vino sa inveti business si management!

Daca……:

esti student in an terminal sau ai terminat facultatea;
crezi ca experienta nu vine doar din carti ci mai mult din practica;
esti o persoana deschisa si iti pui multe intrebari;
vrei sa vezi daca ceea ce ai invatat in facultate se si aplica practic;
vrei sa faci rapid citiva pasi in evolutia ta in cariera;

Atunci… te poti inscrie ca sa fii una din cele 2 persoane care ma vor insoti real la un proiect de consultanta intr-o companie.

Ce vei invata?

Cum fac companiile business acum, cum ar trebui sa faca si ce metode folosim noi ca sa ii aducem pe calea cea buna. Vei sta langa mine si partenerii mei si vei invata cum sa faci management performant.

Pana la toamna, adica pana in octombrie, 2 dintre cei care ma urmaresc si care se incriu pot participa impreuna cu mine si cu echipa mea la 2 proiecte de consultanta pe care le vom desfasura pentru companii.

Vei vedea real cum se intampla lucrurile, vei participa efectiv la toata actiunea si iti vom da explicatii detaliate ca sa pleci cu lectia invatata “din clasa”.

Totul e gratis, adica noua nu trebuie sa ne dai nici-un ban, dar iti vor trebui totusi niste bani de sandwich-uri, cafele, apa etc, adica cheltuieli normale. Iti mai trebuie timp, rabdare si sa ai cu tine setul de intrebari ca sa ai lucurile lamurite cand termini.

Ce trebuie sa faci? Sa trimiti un email la robert@logistic-specialist.ro, sa atasezi un scurt CV ca sa-mi fac si eu o idee cu cine discut, iar apoi, probabil, ca o sa avem o dicutie face to face cu cei din lista scurta, iar din aceia voi alege doua persoane care vor merge mai departe. Restul detaliilor le vor primi persoanele selectionate.

Termenul limita de selectie va fi 7 mai, asa ca nu mai sta pe ganduri pentru ca e o oportunitate pe care o ofer doar la citiva ani.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *