Logistica

Video consultanta

Incepand de astazi introducem un serviciu nou si inovator pe piata din Romania si cred ca si pe piata Internationala de consultanta in supply chain si logistica: video consultanta.

Asa cum v-am obisnuit deja inovam in permanenta piata de servicii de consultanta pentru a va putea oferi cele mai bune servicii de care aveti nevoie.

Un astfel de serviciu este necesar pe piata pentru a putea accesa mai usor si la un pret accesibil cunostiintele si timpul expertilor in domeniu, in acest fel avand rapid expertiza specializata pe o anume problema punctuala, oferindu-va totodata posibilitatea de a lucra pe viu cu un consultant si de a vedea rapid beneficiile pe care vi le aduce un astfle de serviciu.

Ne axam pe oferirea de solutii practice la problemele ridicate de dumneavoastra prin intermediul acestui serviciu si vrem sa va oferim accesul al informatii la un pret corect.

Vrem sa dezvoltam acest serviciu astfel incat, in timp, sa va aducem aproape cei mai buni experti din domeniu atat din Romania cat si din strainatate.

Maimulte detalii despre serviciu, tarife si modul de functionare puteti citi pe pagine de prezentare: Video Consultanta in Supply Chain si Logistica.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Video consultanta

 • Excelentă ideea!
  Şi eu fac consultanţă video şi cred că în adevăr, este ceva deosebit şi care merită aplicat.
  Cum văd eu asta?
  Înainte de orice, o afacere înseamnă OAMENI. Iar această soluţie, pune omul în faţa omului.
  Oricât de mult am vrea să ocolim acest adevăr, facem afaceri cu X, pentru că ne place X!
  Abie pe urmă vin celelalte argumente.
  Ţinând seama de faptul că ceea ce determină o cooperare este relaţia dintre parteneri, eu cred că climatul de încredere sporeşte substanţial în astfel de împrejurări.
  Pe blogul meu am vorbit mai mult despre aspectul relaţiei interumane şi raportul cu tehnologiile.
  Cred că a folosi orice soluţie gen Skype (mai sunt şi altele), deschide cu totul alte orizonturi, mai ales legat de învăţământ, transmiterea EFICIENTĂ a cunoştinţelor şi cred că, cel mai important, construirea unor relaţii trainice.
  Felicitări!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *