Un nou senzor de umiditate si temperatura se adauga sistemului SmartTerm

Am adaugat un nou senzor de umiditate si tempteratura, senzor ccare se adauga sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate SmartTerm. E vorba deun nou senzor care are 2 leduri, leduri care indica depsirea temperaturilor minime si maxime si a umiditatii minime si maxime.

Cum functioneaza noul senzor de umiditate si temperatura

Noul senzor de umiditate si temperatura cu martor luminos permite setarea unor valori minime si maxime pentru temperatura si umiditate. Totul din meniul senzorului, accesand, asa cum deja stiti, interfata web a senzorului. In felul asta senzorul poate afisa depasirile independent. Adica nu mai trebuie sa fie neaparat legat de softul si serverul de monitorizare tmeperatura.

In momentul in care se depasesc valorile setate se aprind ledurile care va semnalizeaza ca au fost depasite valorile. Pentru a vedea cand si ce valori au fost depasite trebuie sa intrati pe interfata senzorului. Acolo puteti vedea exact ce valori au fost depasite si cand si chiar si de cate ori.

Ledurile raman aprinse pana la reseterea lor, si chiar daca ledurile sunt aprinse senzorul memoreaza toate valorile si perioadele de depasire. Ledul aprins inseamna sa a fost depzsite cel putin 1 data cel putin 1 valoare.

Resetarea ledurilor se face manual din interfata senzorului. Chiar daca ledurile au fost resetete memoria senzorului ramne intacta, aratand, inclusiv din trecut, cand si e valori au fost depasite.

Noul senzor pastreaza deja celelalte caracteristi tehnice ale senzorilor de temperatura. De asemenea, softul este la fel de usor de folosit, fiind acelasi soft cu cateva functionalitati suplimentare.

Noul senzor este util atunci cnad aveti 1 sau 2 locatii in care vreti sa monitorizati si nu doriti sa achizitonati softul de monitorizare tmeperatura.

Sistemul de monitorizare tmeperatura si umiditate SmartTerm oferit de noi este unul complet. Sistemul este scalabil, modular si iti permite oricand sa achizitionezi noi senzori si sa-i adaugi i sistem.

Daca vrei sa vezi mai multe detalii tehnice despre senzor sau daca vre sa-l achizitionezi poti face asta de aici: SmartTerm – sistem de monitorizare tmeperatura

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Un nou senzor de umiditate si temperatura se adauga sistemului SmartTerm

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *