LogisticaTransport si distributie

Un logistician a facut prima retea sociala din Romania, TALK

Eu sunt acel logistician, iar reteaua sociala de care e vorba se cheama TALK. Poate ca nu e foarte important pentru tine ca eu am facut TALK si poate inca nu vezi legatura cu logistica, dar o sa-ti explic cum te poate ajuta. TALK este o retea sociala bazata pe mesaje vocale, adica nu text, si nu imagini. De fapt, are text si imagini, dar nu e obligatoriu sa le pui.

Reteaua asta, TALK, e foarte practica si confortabila. Gandeste-te ca esti la volan si vrei sa dai un mesaj cuiva, Unui coleg sau familiei. Nu e prea safe sa scrii mesajul pe facebook sau sa pui o poza pe Instagram. Cu atat mai putin sa faci un film pe youtube! E safe sa dai telefon, dar daca ai de transmis mesajul catre mai multi nu merge asa usor pentru ca trebuie sa dai mai multe telefoane!

Aici vine TALK si te ajuta. Pentru ca in TALK apesi un buton si telefonul incepe sa inregistreze. Si tu vorbesti! Dupa care ai apasat un alt buton sa opresti inregistrarea, o postezi si gata, toti soferii tai au primit mesajul.

TALK reteaua sociala e foarte practica si usor de folosit.

Ceilalti care primesc mesajul vocal nu fac altceva decat sa apese un buton si mesajul se reda automat. Pentru a comenta cu mesaj vocal, asa cum se intampla in TALK, e la fel de simplu. Apesi un buton se inregistreaza mesajul si apoi il postezi. Simplu, eficient si rapid!

Pot instala TALK la tine in companie! Si sa o folosesti ca o retea sociala interna. Foarte simplu, foarte facil si fara a focusa atentia soferilor. Si TALK, ca si alte retele se foloseste pe telefonul mobil. Si nu e recomandat sa-o folosesti in timpul condusului. Dar noi toti stim ca soferii folosesc telefonul in timpul condusului. TALK e mult mai safe de folosit decat orice alta retea sociala.

Ce trebuie sa faci ca sa ai TALK la tine in companie? Ma suni, iti spun cat costa si in 2 zile o ai functionala la tine in companie. Probabil ca nu va dura nici 2 zile! Cu TALK iti rezolvi o problema mare de comunicare intre dispeceri si soferi, de exemplu. Pana atunci insa, te sfaturiesc sa incerci TALK, intra si vezi cum functioneaza si daca te va ajuta in companie. SI daca ve fi pe TALK vei vedea sfaturile de business e care le postez eu zilnic acolo.

Daca iti place articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cursuri logistica si transport Mamaia, Mai 2022

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *