Tema pentru acasa

Pentru ca tot e sfarsit de an as vrea sa dau o tema pentru acasa pentru cei pasionati de logistica. Tema e destul de simpla si e ca la scoala.

Se da o hala cu dimensiunile 12.2 m lungime si si 6,5 metri latime si inaltime de 3.4 m util. In hala asta vrea sa punem paleti de 1200×800 si cu inaltimea de 1,5 m.

Intrebarea este ce aranjament de rafturi si cu ce utilaje vei opera in acel depozit ca sa poti pune numarul maxim de paleti?

Va dau si o sugestie: se pot puna mai mult de 40 de paleti in acea hala de doar 80 de metri patrati. Singurele reguli sunt sa nu folositi rafturi mobile sa si puteti avea acces la orice palet individual fara a muta alti paleti (asta ca sa excudem rafturile drive in si drive through). Cine nu stie cum arata rafturile astea pot sa caute pe youtube.

Si ca sa fie interesanta si motivanta pentru voi oferirea solutiei optime va dau niste premii:

  1. primii 3 care dau solutiile cele mai bune vor fi publicati pe blog cu solutiile si le promovez in reteaua mea.
  2. castigatorul va avea 15% discount la cursurile de logistica pe care le organizez la mare la sfarsitul lunii mai din 2019.

Daca nu da nimeni solutia corecta am sa va furnizez eu solutia corecta cu cea mai mare incarcare de paleti pentru acea hala.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *