DepoziteEchipamente pentru logisticaImplementare WMS ERPLogisticaManagement

Te astept la Translogistica

In perioada 19-21 septembrie 2023, la Romexpo, va avea loc expozitia si conferinta Translogistica. In cadrul conferintei, in ziua de 19 Septembrie de la ora 15 voi avea un speech despre “Reducerea de costuri folosind AI si digitalizare”. Un subiect extrem de interesant si de actual mai ales ca zona de logistica e slab digitalizata. O sa va povestesc despre cum poate fi folosit AI-ul in logistica si despre cum ne poate ajuta digitalizarea sa reducem costurile.

De ce despre AI? Pentru ca sunt multe lucruri practice la care ne poate ajuta Ai-ul. In logistica folosirea tehnoogiei nu e raspandita pe scara larga. In afara de cateva companii mari care folosesc tehnologia, marea majoritate a companiilor sunt inca la stadiul de Excel. Asta nu e neaparat rau, dar pentru a putea sa treca mai departe trebuie sa inteleaga si aceste companii beneficiile folosirii tehnologiei. Eu nu o sa va vorbesc despre beneficiile din carti ci o sa va vorbesc despre benefiicile pe care tehnologia le aduce in reducerile de cost. Pentru ca de acolo trebuie sa vina banii pentru a palti tehnologia si digitalizarea.

Atat AI-ul cat si digitalizarea, daca le folosim corect, ne aduc beneficii in reduceri de costuri. Sunt beneficii masurabile si care se vor regasi in buzunarul tau. Despre asta o sa vorbesc in speech-ul meu de la Translogistica. E un speech de 15 minute, dar e suficient pentru a intelege despre ce e vorba.

Conferinta si expozitia este gratuita, din ce stiu eu, Asa ca daca ai timp te astept acolo sa discutam si alte subiete interesante.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

3 comentarii la „Te astept la Translogistica

 • Salut.
  Din pacate nu am reusit sa ajung la prezentarea ta.
  Exista vreo sansa sa mi-o poti trimite pe email?
  Multumesc anticipat.

  Răspunde
  • Ti-o trimit, dar ti-o trimit de poamana, pe fiecare slide e un rand, deci nu intelegi nimic. Ceea ce am spus acolo nu e scris.

   Răspunde
 • Sunt foarte incantat/a sa particip la expozitia si conferinta Translogistica care va avea loc in perioada 19-21 septembrie 2023 la Romexpo. In special, sunt nerabdator/a sa ascult discursul despre “Reducerea de costuri folosind AI si digitalizare” care va avea loc in ziua de 19 septembrie de la ora 15. Consider ca este un subiect extrem de interesant si de actual mai ales pentru ca zona de logistica este inca slab digitalizata. Cu siguranta voi afla multe informatii utile despre cum putem utiliza AI-ul si digitalizarea pentru a reduce costurile in domeniul logisticii. Este important sa constientizam beneficiile tehnologiei si sa le implementam corect pentru a obtine rezultate masurabile si reale in reducerea costurilor. Multumesc organizatorilor pentru invitatie si va astept cu drag la discutii pe aceasta tema la expozitie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *