Soft de transport – vital pentru firma ta

spft de transport

In acest articol am sa-ti povestesc despre ce inseamna un soft de transport si cum te ajuta pe tine in activitatea de transport marfa. Daca vei citi pana la final acest articol vei afla urmatoarele:

  • ce este acela un soft de transport si ce trebuie faca
  • cum te ajuta un soft de transport

Ce este acela un soft de transport si ce trebuie sa stie sa faca

O solutie informatica de transport este un soft care face managementul activitatii de transport. Eu o sa ma refer aici la transportul de marfa cu toate ca va trebuie un soft pentru transport si la activitatea de transport persoane. Ca si principiu cele 2 softuri sunt diferite. Asta din cazua fluxurilor din campanie.

Pentru o companie de transport de marfa un software specializat este coloana vertebrala a companiei. Acest soft va ajuta in felul urmator:

  • sa va monitorizati costurile,
  • sa vedeti masinile disponibile si locatia lor
  • sa faceti managementul clientilor
  • sa faceti managementul comenzilor si a incarcarilor
  • sa faceti managementul costurilor cu combustibilul si mentenanta
  • sa faceti manaegementul soferilor

Intr-un soft pentru transport bun trebuie sa puteti mula toate operatiunile din companie in ordinea in care se desfasoara ele pe flux. De asemenea, trebuie sa stie sa faca managementul comenzilor si legaturile clienti, marfa, comanda si incasare.

Cum te ajuta un soft de transoport

Un soft este vital pentru o companie care activeaza in domeniu. Un astfel de soft te ajuta sa ai vizibilitate asupra tuturor operatiunilor care se intampla in organizatia ta.

Un astfel de soft te ajuta sa poti lua decizii de business pe baza analizei datelor extrase din el. Pentru asta trebuie ca toate datele sa fie introduse in solutia informatica. Un alt ajutor important pe care il ai este acela ca reduci numarul de oameni si ineficienta din companie. Se reduce numarul de hartii si numarul de operatii care se fac. Operatiile se reduc pentru ca se automatizeaza unele dintre operatiuni.

Toate astea duc la costuri mai mici, la o eficienta mai mare si la productivitate crecuta.

Eu te pot ajuta sa alegi cea mai buna solutie software sau sa dezvolti una personalizata (solutie adoptata de multe firma din piata). AI aici mai multe detalii despre serviciile mele: Consultanta transport si soft transport

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si e urmatorul: Ce fac consultantii in consultanta de business

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

3 comentarii la „Soft de transport – vital pentru firma ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *