Sofer ….like a BOSS

Soferul asta, un rus, conduce tirul ala asa cum eu nu am vazut niciodata. Nu stiu daca ati avut vreodata posibilitatea sa conduceti un comion cu semiremorca, dar va garantez ca nu e lucru simplu. In linie dreapta e simplu, dar cand e sa faci manevre lucrurile devin complicate si uneori, ceea ce face soferul asta se cheama arta. Cei mai multi oameni au probleme in a manevra cu spatele o masina mica cu o remorca.

Cred ca ceea ce face soferul asta se incadreaza la categoria super profesionisti si ar trebui sa le acordam un premiu.

Vizualizati mai sus animatia .gif care ne arata maiestria domnului sofer.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Sofer ….like a BOSS

 • noiembrie 16, 2013 la 5:47 pm
  Permalink

  Dar de Supply Chain Insurance ati auzit?!
  Cati dintre dvs v-ati pus problema asigurarii pierderilor financiare cauzate de intreruperea lantului de aprovizionare, mai ales in cazul in care inlocuirea furnizorului nu este un proces tocmai simplu si rapid?!
  Daca cumva sunteti in aceasta situatie, va putem oferi protectie pe piata Londoneza de specialitate.

  GG

  Răspunde
  • noiembrie 17, 2013 la 9:26 am
   Permalink

   Am cam auzit si noi pe aici, nu suntem chiar coborati din copaci si avem si ceva experienta cu asigurarile si asiguratorii, iar experienta noastra zice ca nu prea sunt oameni seriosi, oricum i-ar chema si oricat de mari ar fi. E ok cand iti iau banii, dar e napa cand trebuie sa tii dea inapoi, pe daune. Cauta tot felul de tertipuri si inventeaza tot felul de documente si proceduri numai ca sa te amane sau sa-ti mai traga din suma de bani (total sau partial). Cam asa sta treaba.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *