SmartTerm – sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate este online

Am pus SmartTerm sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate online. Adica il puteti vedea si voi cum functioneaza live. Pentru ca vreau sa va arat ca functioneaza stabil si bine.

Unde si cum pot vedea SmartTerm sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate

Pentru inceput vreau sa va spun cum e setat sistemul si apoi va voi spune si unde puteti sa-l vedeti. Sunt 5 senzori care functioneaza si transmit date la server live. Senzorii sunt plasati intr-o locatie diferita de server. Asta inseamna si retele diferite. Serverul e in cloud si senzorii in locatie fizica si masoara datele din acea locatie. Asta va arata ca sistemul poate fi configurat in multiple variante.

Senzorii transmit date la server din 15 in 15 minute. Asa sunt setati ei acum, dar pot fi setati altfel la voi in locatie. SmartTerm – sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate receptioneaza datele si le afiseaza astfel incat sa le puteti vedea sub forma de dashboard. Iar daca vrei sa intri in detaliu sa vezi fiecare senzor in parte poti face asta.

Asa cum va spuneam sunt 5 senzori, iar 1 senzor transmite si temperatura si umiditatea. La momentul cand e scris acest articol se fiseaza doar temperaturile, dar va fi afisata si umiditatea in perioada urmatoare. Datele despre umiditate sunt receptionate, dar mai trebuie sa facem cateva mici modificari pentru a le afisa.

Am creat un utilizator special (demo) cu parola demo123 cu ajutorul caruia va puteti conecta. Softul are protectii si daca introduceti gresit parola sau utilizatorul de mai mult de 3 ori ip-ul dumneavoastra se va bloca pentru 60 de minute. Adica veti mai putea intra doar dupa 1 ora.

Inainte de a accesa sistemul va invit sa urmatiri acest film pentru a vedea cum functioneaza. Fata de ce va prezint in film sunt niste restrictii: nu puteti modifica valorile senzorilor si nu puteti sterge/modifica utilizatori. Din motive de securitate si de continuitate a functionarii aplicatiei!

Filmul il puteti vedea aici:

Daca ai vazut filmul si vrei sa vezi si cum functioneaza serverul live o poti face accesand urmatorul link: SmartTerm – sistem samrt de monitorizare temperatura si umiditate.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Un nou senzor de umiditate si temperatura se adauga sistemului SmartTerm

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “SmartTerm – sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate este online

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *