Servicii inventariere – serviciu Logistic Specialist

servicii inventariere
servicii inventariere

Serviciile inventariere – incapand de anul acesta deschis o noua game de servicii.. Oferim asta companiilor care au nevoie de a se asigura ca inventarul se desfasoara corect si transparent.

In acet articol vei citi despre urmatoarele lucruri:

  • de ce servicii inventariere;
  • cum se desfasoara procecul facut  de noi, care e modul de organizare si cum va putem ajuta;
  • ce soft de inventariere folosim

De obicei, in companii, datorita lipsei resurselor de a efectua un inventar corect si transparent acest proces nu se desfasoara corect. In foarte multe companii aceiasi oameni care au grija in timpul anului de produse le si numara la inventar. Asta conduce la o lipsa de transparenta si la neincredere.

De ce servicii inventariere

Modalitatea in care se desfasoara inventarul este de asemenea foarte important. In acest fel se asigura un grad de transparenta mai mare sau mai mic in functie de modul de desfasurare. Datorita faptului ca am o experienta mare in logistica si in gestionarea depozitelor am hotarat sa deschid un astfel de serviciu: serviciul de inventariere.

Cum se desfasoara

Venim la dumneavoastra la sediu cu o echipa de oameni, putem lucra cu echipamentele dumneavoastra sau cu echipamentele noastre. Putem folosi softul dumneavoastra sau softul nostru de inventariere. Astfel va [utem asigura ca numararea produselor se desfasoara corect si transparent.

In functie de numarul de produse si de configuratia si locatia depozitului/depozitelor vor configura ehipele noastre. Dorim va oferim cel mai scurt timp de executare a inventarului si cat mai putin deranj posibil.

Preturile sunt rezonabile si suportabile pentru orice fel de companie din orice industrie si de orice fel de dimensiune.

Daca vrei sa ai incredere ca nu iti lipsesc produse atunci trebuie sa faci un inventar corect. Inventarul corect te asigura ca banii tai (plasati in produse) sunt gestionati corect si transparent.

Ce soft de inventariere folosim

Abordarea corecta a unui astfel de proces, gestionarea corecta a resurselor, un software “state of art” creat de noi in baza experientelor de inventariere de pana acum si experienta unor profesionisti cu mai mult de 10 ani experienta in inventariere este ceea ce ne diferentiaza in piata fata de concurenta.

De asemenea, un atuu importanta este ca noi avem experinta relevanta si multa in logistica si consultanta pe azona de logiatica. Un proces de inventariere va poate aduce si optimizarea unor procee de business din zona de depozitare aducandu-va in viitor reduceri de costuri pe aceasta zona si masurarea unor indicatori de performanta.

Daca vei lucra cu noi vei avea experienta unor profesionisti cu multe inventare trecute prin mana. Folosim pentru invetariere softul WebInventory, un soft destept care ne ajuta sa facem inventarul atat la produse cu cod de bara cat si fara si ne ajuta sa va reducem timpul de inventar.

Daca doriti o oferta de servicii de inventariere va rugam sa ne contactati la 0729148238 sau la robert@logistic-specialist.ro si va vom transmite o oferta personalizata.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *