Senzor monitorizare temperatura si umiditate

Siatemul de monitorizare temperatura si umiditate (mai nou) dezvoltat de noi s-a imbogatit cu un senzor care masoara temperatura si umiditatea. Si acest senzor se adauga sistemul de monitorizare temperatura deja dezvoltat de noi.

Cum functioneaza senzorul de monitorizare temperatura si umiditate

Senzorul are o interfata web prin care se pot accesa datele de pe el. Senzorul e, de fapt, un micro computer care face monitorizare temperatura si umiditate si poate transmite datele catre softul de monitorizare temperatura. Si face asta daca e conectat la sistemul de monitorizare. Dar, la fel ca senzorul de temperatura, poate functiona independent, masurand si stocand datele masurate. Iar aceste date se pot accesa printr-o interfata web care exista deja pe senzor. Datele pot fi consultate sau pot fi printate direct de pe senzor.

Senzorii sunt foarte fiabili datorita simplitatii lor. Au doar 2 componente electronice distincte, iar asta il face sa fie extrem de fiabil. Softul este, de asemenea, simplu si usor de folosit. De asemenea, softul poate functiona non stop fara a avea erori si fara a genera lipsa de date. Sistemul (senzorii, softul si serverul) este gandit sa ofere alerte si sa ofere siguranta unei functionari pe durata mare de timp.

Cum se instaleaza si configureaza

Dupa ce il scoateti din cutie senzorul trebuie conectat la reteaua Wi-fi. Conecatrea se poate face manual prin scrierea datelor de conectare intr-un fisier sau prin transmiterea datelor catre noi si configurarea lui inainte da va fi trimis (asta va scuteste de un pic de munca, 3 minute, nu mai mult). Dupa ce s-a conectat la wireless senzorul poate fi accesat accesand in browser ip-ul lui. Ip-ul lui il luati de pe router. Ce va explic aici pot fac IT-istii vostri sau putem face noi remote (adica nu e necesara prezenta fizica a unui om la dumneavoastra in locatie).

Cam atat trebuie facut, iar senzorul va functiona.

Senzorul se poate comanda de aici (https://logistic-specialist.ro/shop), dar va sfatuiesc sa luati in calcul posibilitatea de a comanda sistemul “la cheie” pentru ca va scapa de multe probleme legate de monitorizarea temperaturii si a umiditiatii.

Aveti aici un film video despre functionarea snezorului:

Dac ti-a placut articolul t einvit sa-l citesti si pe urmatorul: Sistem de monitorizare temperatura

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Senzor monitorizare temperatura si umiditate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *