Reduceri la materialele de logistica

Am creat pentru perioada aceasta 2 cupoane de reducere la materialele de logistica, materiale pe care le gasiti pe magazinul virtual (adica aici: https://logistic-specialist.com/magazin/.

In magazin gasiti materiale in care va explic ceea ce trebuie sa stiti despre logistica, adica bune practici in management de flota, in constructia depozitelor, fisiere de calcul costuri de logistica, Softul WebWMS, serviciide consultanta. Aveti 1 an sa punem in practica serviciile cumparate sau softul WebWMS (le puteti achizitiona acum la tarife extrem de bune) asa ca nu e presiune sa lefolositi atunci cand le cumparati.

Regulile de folosire a cupoanelor de mai jous sunt urmatoarele:

  1. primul venit, primul servit
  2. comenzile care au folosit cupoanele de reducere si nu au fost achitate in 48 de ore se anuleaza (pentru ca altcineva sa poata beneficia de discount, pentru ca aceste cupoane de reducere sunt in numar limitat). Pentru a face dovada platii trebuie sa trimiteti copie a OP-ului pe email.
  3. cupoanele au valabilitate pana la sfarsitul acestei luni, dupa aceea nu vor mai putea fi folosite.

Pentru cei care doriti sa achizitionati produsele puteti folosi aceste cupoane:

  • bev5dc2g cupon de reducere 25% – sunt 10 astfel de cupoane, 1 utilizator poate folosi un singur cupon
  • ekpke84x cupon de reducere 15% – sunt 10 astfel de cupoane, 1 utilizator poate folosi un singur cupon

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *