Polita RCA

polita RCA
polita RCA

Daca ai facut o polita RCA si vrei sa vezi daca el e valabil sau nu exista o metoda utila de vericare: intri pe site-ul CEDAM si acolo, pe baza numarului de inmatriculare sau a seriei de sasiu, poti vedea daca RCA-ul tau e valabil sau nu.

Pe langa valabilitatea RCA-ului se poate verifica si istoricul daunelor autovehiculului.

De ce ar trebui sa faceti asta?

Au parut pe piata polite false de asigurare si e foarte posibil sa fiti posesorul uneia din aceste poolite, astfel ca verificarea politei RCA pe site-ul ASF Romania va poate scapa de o grija.

Al doilea motiv este sa verificati istoricul daunelor pe masina dumneavoastra deoarece exista posibilitatea ca polita dumneavoatsra sa fi fost folosita in decontarea vreunui accident. O astfel de posibilitate mai mare exista in cazul masinilor de companie unde exista daune si nu prea tine nimeni evidenta lor mai ales ca sunt pe polita RCA si nu plateste compania.

Site-ul ASF Romania poate fi accesat aici: ASF Romania .

Va recomand tuturor sa tineti evidenta daunelor masinilor din flota, inclusiv cele pe polita RCA pentru a evita eventualele fraude. Verificarea daunelor pe site-ul CEDAM ar trebui facute de cel putin 2 ori pe an de catre angajatu dumneavoastra de la flota, iar inregistrarea tuturor daunelor intr-un soft de administrare flota va poate oferi o situatie reala a daunelor masinilor din flota.

Poate vrei sa citesti si acest articol: Unde sunt bonusurile de la RCA

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *