DepoziteEchipamente pentru logisticaImplementare WMS ERPLogisticaManagementManagement flota si masiniSupply Chain

Raspund gratuit la intrebari despre logistica si transport

Pana la sfarsitul lunii septembrie raspund gratuit la intrebari legate de logistica, transport si supply chian. Orice intrebare pe care mi-o adresati va primi un raspuns asa cum as raspunde cand ati plati consultanta. Exista insa o regula, ca intrebarea sa fie pusa pe TALK – reteua de socializare cu mesaje vocale.

Intri acolo iti faci cont si imi pui o intrebare legata de logistica si transport. O sa raspund atat la intrebare cat si la intrebarile suplimentare generate de raspunsul meu. Sunt convins ca multi dintre voi aveti intrebari legate de logistica si transport. Aceste intrebari la care nu aveti raspuns acum vor avea raspuns. Imi ofer gratuit experienta cu scopul de a populariza reteaua de socializare TALK. Nu e nimic obscur sau ocult, scopul meu e acela de a promova reteaua TALk, retea creata de mine.

Va astept pe TALK cu intrebari la car enu aveti rapuns sau cu intrebari si probleme la care doriti parerea unui specialist. A doua parere e tot timpul bine venita, mai ales cand vine in parte aunui specialist cu experienta in domeniu. Eu am experienta pe urmatoarele zone: transport, depozitare, logistica, management de flota, service auto, software (impleemntare si dezvoltare), optimizare proese si costur, management general, antreprenoriat.

Mai am o provocare pentur tine: vino sa-mi testezi experienta pe domeniile astea. Pune-ma la incercare incercand sa imi pui niste intrebari care sa ma puna in dificultate.

Fa-ti un cont pe TALk si pune o intrebare.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Raspund gratuit la intrebari despre logistica si transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *