Proiect in logistica

Daca esti student ai de facut un proiect in logistica ai ajuns in locul in care trebuie. Citeste articol pana la capat daca vrei sa afli urmatoarele:

  • cum te pot ajuta sa faci un proiect in logistica
  • de ce e bine sa apelezi atunci cand te blochezi

Cum te pot ajuta sa faci un proiect in logistica

Logistica a inceput sa fie studiata in unele din facultatile din Romania. In timpul semestrului sau la licenta este nevoie sa faci un proiect in logistica. In astfel de proiecte este bine, la un moment dat, sa ai parte de ceva indrumare.

Daca citesti acest articol iti pot spune ca poti apela la mine atunci cand ai nevoie si te blochezi in proiectul tau de facultate si promit sa te ajut cu indrumari si date. Asta in conditiile in care am timp si am datele cu care sa te ajut. Totul este gratuit.

Trebuie sa retii insa ca nu vei lua de la mine un proiect gata facut, ci va trebui sa vii cu proiectul astfel incat sa te pot ajuta, altfel pierdem timpul de pomana. 

Daca ai nevoie de a merge la o firma sa vezi cum fac ei logistica in limita acceptarii de catre firma te pot ajuta sa mergi la unul dintre clientii mei. Poti face asta impreuna cu mine sau singur in functie de situatie.

De ce e bine sa apelezi atunci cand te blochezi la un proiect in logistica

Eu as fi vrut sa am o astfel de posibilitate atunci cand am facut proiectul de logistica, dar nu am avut-o. Stiu ca e bine sa ai pe cine sa intrebi in anumite situatii. Si e bine sa fie alcineva decat profesorul indrumator atunci cand ai nevoie de un sfat. 

Pe de alta parte eu fac proiecte reale, cu date din viata reala a firmelor si stiu de ce au ei nevoie. Asta te poate ajuta sa intelegi mai bine care sunt asteptarile si nevoile companiilor.

In felul asta poti face un priect real care sa fie bazat pe o situatie reala. Asta te va ajuta sa intelegi mai bine logistica si ceea ce firmele doresc de la un viitor angajat. Vei intelege, de asemenea, cum ajut eu firmele sa faca performanta.

Daca ai nevoie de ajutor trimite-mi un email sau suna-ma. Ai toate datele la rubrica de contact.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *