Proces verbal predare primire masina

proces verbal predare primire masina
proces verbal predare primire masina

Am creat mai demult un proces verbal predare primire masina si vi-l ofer gratuit, aici.

De ce este util acest proces verbal de predare primire masina

Procesul verbal predare primire masina este util atunci cand predati masnile catre angajati. Cu ajutorul lui puteti dovedi ca masina s-a predat in conditii bune si ok. De asemenea il puteti folosi pentru a avea arhivata si organizata aceasta informatie.

In multe companii din Romania inca se tin procesele verbale in format hartie. E recomandat sa fie asa pentru ca angajatul trebuie sa semneze pe acest proces verbal predare primire masina. Aceat reprezinta dvada  cum si cand s-a facut predarea masinii.

Fisierul e in format word, deci editabil si il puteti folosi fara restrictii asa cum doriti si de oricate ori doriti, mai mult il puteti da si la altii.

Cum este impartit fisierul

Ca si ideea acest proces verbal predare primire masina e impartit in 3 sectiuni:

  • prima sectiune, cea de sus este sectiunea in care se trec datele de identificare ale celui care preia masina;
  • a doua sectiune este sectiunea in care se trece starea de inventar a masininii cu toate echopmentele pe care le are la momentul predarii primirii
  • a treia sectiune este sectiunea in care se trec loviturle sau eventualele probleme alea masinii, atat vizual cat si descriptiv.

Dupa completrea documentului si semnarea de catre cei care predau si primesc masina acest document se arhiveaza si se pastreaza, de obicei la departamentul flota pentru a putea avea evidenta corecta a tuturor masinilor si a utilizatorilor.

Procesul verbal de predare primire masina se poate downloada de aici: Proces verbal de predare primire masina

Daca lucrezi in transport vei vrea sa citesti si acel articol: Cum sa profitabilizezi o afacere de transport

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *