Management flota si masiniTransport si distributie

Procedura verificare facturi reparatii masini

Procedura verificare facturi reparatii masini este o procedura foarte utila in companii. Am constat ca in foarte multe companii aceste facturi se verifica superficial. Dupa ce o sa cititi procedura o sa vedeti cate verificari trebuiesc facute si cum.

Procedura verificare facturi reparatii masini

Procedura iti clarifica pasii cu ajutorul carora sa poti verifica o factura de reparatii auto. De ce ar trebui verificate facturile de reparatii auto? E foarte simplu de raspuns la asta: in momentul cand ai pasit intr-un service auto si ai deschis gura oamenii aia isi dau seama daca stii ceva despre masini sau nu si despre reparatii. Si daca si-au dat seama ca nu stii vor incepe sa iti incarce facturile. Discret si fara ca tu sa realizezi asta. Si vei plati facturile marite pentru ca nu stii cum sa le verifici si nu stii ce ar fi bine sa faci.

Partea frumoasa la toate astea este ca nu prea realizezi asta decat foarte tarziu si e posibil sa nici nu crezi ca se poate altfel. Pana la urma nu e nici o problema daca platesti mai mult si accepti asta, dar macar sa o stii.

Procedura verificare facturi reparatii auto este procedura care a venit ca o nevoie a unora din clientii mei. Si sunt convins ca ai si tu aceasta nevoie, dar e foarte posibil sa nu o constientizezi. Din experienta mea doar la manopera facturile pentru clientii nestiutori sunt marite cu 20%. Si ei raman in continuare buni platitori si nestiutori.

Toti avem masini si toti mergem cu ele la service si avem senzatia ca stim si ca “nu ne fac” pe noi aia de la service. Dar lucrurile stau altfel in realitate. E bine sa aveti o astfel de procedura in companie pentru ca oamenii nu vor mai avea motive sa spuna ca au verificat facturile asa cum stiu eu.

De unde iau procedura

Poti cumpara procedura la pretul de 49 de ron de aici : Procedura verificare facturi reparatii masini . Exista pe site 2 variante de 49 si 79 de Ron, cea de 79 vine si cu un fisier Excel de inregistrare a reparatiilor care e util pentru firme.

Pe site gasesti si alte proceduri si documente utile, asa ca rezerva-ti un pic de timp si uite-te pe acolo.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cum masori procesele din depozit fara WMS . Asta e o alta procedura extrem de utila.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

3 comentarii la „Procedura verificare facturi reparatii masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *