Procedura reparatii masini

Am scris, pentru unul din clientii mei, o procedura reparatii masini si am decis sa v-o ofer si voua gratis. Ca toate celelalte documente pe care le pun pe site o puteti descarca gratuit. Daca vei citi pana la final acest artciol vei afla urmatoarele:

  • ce rol ar eprocedura reparatii masini
  • de unde poti lua aceasta procedura.

Procedura reparatii masini – rol

Rolul acestei proceduri de reparatii masini este acela de a procedura modul in care se repara masinile intr-o companie. Discutam de firme care au flota si care isi trimit masinile la reparat la diverse service-uri auto.

Procedura este creata astfel incat sa va asigurati ca soferii si ceilalti delegati care duc masinile la reparat fac ceea ce trebuie acolo. Adica, respecta toti pasii si inteleg de ce trebuie respectati acesti pasi. Respectarea procedurii face ca riscurile asumate cu reparatia masinii sa scada. Adica sa apara probleme ulterioare pe care sa nu le puteti controla.

Ca orice procedura si aceasta procedura trebuie sa urmeze pesii normali:

  • sa fie adaptata la procesele companiei voastre (nu cred ca e cazul sa se faca adaptari mari) si la formatele folosite in companie;
  • sa fie aprobata de management;
  • sa fie adusa la cunostiinta celor interesati (sa fie instruiti)
  • sa fie implementata si sa se asigure urmarirea respectarii ei.

De unde puteti lua procedura

Aveti mai jos, la finalul articolului linkul de unde puteti descarca procedura. Va trebui sa va lasati adresa de email pentru ca linkul va fi livrat pe email.

As fi recunoscator daca as avea ceva feedback de la voi referitor la procedura. As vrea sa-mi spuneti ce modificari ati aduce voi procedurii si de ce.

Fisierul este word si are un nume mai mare si mai greu de retinut, dar dupa ce o downloadati va rog sa-i schimbati numele ca sa stiti despre ce e vorba. De asemenea, schimbarea numelui e o operatie utila si pentur ca sa o puteti gasi usor cand aveti nevoie de ea.

Procedura poate fi downloadata de aici: Procedura reparatii masini

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cursuri logistica 2020

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Procedura reparatii masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *