Procedura receptie marfa

Am creat o procedura de receptie marfa, procedura utila celor care receptioneaza marfa fara WMS. Daca receptionati marfa cu WMS procedura va trebuie sa fie adaptata sistemului WMS. Nu se schimba foarte mult, dar e posibil sa apara ceva modificari.

Am scris aceasta procedura si o pun in vanzare pe magazinul virtual la un pret rezonabil. Procedura este scrisa si o primit in format docx, adica poate fi editata si modificata conform necesitatilor dumneavoastra. Am creat procedura ca un standard care e valabil in multe industrii. Adica fluxurile descrise in procedura sunt aceleasi in orice industrie ati lucra. in functie de companie si de anumite specificitati ale produselor sau industriei e posibil sa apara niste fluxuri suplimentare sau operatii suplimentare.

E mult mai usor sa cumparati o astfel de procedura scrisa de un specialist decat sa-i puneti pe oamenii dumneavoastra de la depozit sa o faca. Probabil ca vor gasi multe motive sa nu o faca sau sa o intarzie.

Procedura de receptie marfa simpla si usor de utilizat.

Aceasta procedura de receptie marfa este creata pentru a fi cat se poate de simpla si cat se poate de simplu de aplicat. O sa regasiti toate fluxurile si toate operatiile necesare a fi facute in cazul receptiei de marfa. Procedura este un fel de lege interna pentru companii. Procedura va ajuta sa consumati mai putin timp cu invatarea oamenilor si va ajuta, de asemenea, la impunerea si respectarea unui standard intern.

In felul asta puteti controla procesul, iar procesul sa nu depinda neaparat de un om. E bine sa aveti proceduri formalizate in companie, proceduri care sa va ajute sa disciplinati zona operationala de logistica si depozitare. Pe baza procedurile scrise se pot face apoi anchete de catre departamentul HR (daca este cazul) pentru a stabili vinovatia in caz de probleme oprationale cu marfa. Asta va ajuta ca procesul de disciplinare sa fie unul legal si acoperit de procedura interna. De foarte multe ori este necesara disciplinarea in zona operationala si de logistica. Nu prea se poate sa existe logistica performanta fara a exista disciplina. Procedura de receptie marfa vine sa impuna aceasta disciplina de lucru.

puteti comanda procedura ade aici: Procedura de receptie si verificare marfa

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *