Management flota si masini

Procedura accidente masini

Vreau sa va ofer in mod gratuit aceasta procedura acidente masini. Procedura este foarte utila celor car eau fote auto. Marimea flotei e mai putin importanta pentru ca procedura se poate aplica atat la flote mici cat si la flote amri. In procedura sunt prevazute activitatile pe care trebuie sa le faca un angajat care are o masina de firma in cazul in care face accident. O astfel de procedura este utila pentru ca va ofera cadrul legal pentru a putea gestiona accidentele cu masinile firmei.

Procedura accidente masini – cum intri in posesia ei

Ea se poate modifica dupa plac si se poate adapta la conditiile dumneavoastra din companie. In mod normal, cam in toate companiile procesul in caz de accident este acelasi. Este insa posibil ca in anumite companii sa se devieze de la acest proces. De aceea, aceasta procedura este in format .doc pentru a o putea modifica.

Daca nu aveti un departament de flota si aveti o firma mica, procedura este de asemenea valabila, dar ea poate fi adaptata prin schimbarea persoanelor responsabile si a fluxului. In procedura sunt prevazute fluxurile care ar trebui sa existe intr-o companie mare care are management de flota si manager de flota. Nu toate companiile au manager de flota si de aceea e posibil sa existe modificari.

Pentru a descarca procedura trebuie sa va inregistrati adresa de email, iar linkul de descarcare va va veni pe email. Dai click pe linul din email si va veti putea descarca fisierul. Atentie sa nu aveti restrictii de retea privind descarcarea de pe site-uri. De asemenea, antivirusul sa nu va restrictioneze descarcarea de fisiere in anumite formate.

Puteti descarca procedura de aici: Procedura accidente masini

daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Cand ai folosit ultima oara recompensele sentimentale

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *