Probleme la transport

In acest articol “probleme la transport” o sa puteti vedea o problema pe care si eu am vazut-o pentru prima oara. Si cand zic ca puteti vedea chiar puteti vedea problema pentru ca am facut un film pe tema asta.

Probleme la transport – inceput

Eram la un client de al meu si un sofer care abia incarcase masina a vazut ca are pana pe una din roti. De fapt, daca nu aveai ochiul format nu vedeaii ca acea roata avea pana. E o masina cu roti jumelate pe spate si una din rotile interioare de pe puntea spate era dezumflata. Si soferul zice ca trebuie sa faca pana, sa se opreasca din incarcat ca sa poate face pana.

Si se apuca omul de treaba. Isi scoate cricul, cheia de roti si se apuca de treaba. Nimic nu prevestea ce avea sa vada. Dupa ce da jos rotile, ma cheama sa imi arate ceva. Omul nu ma cunoastea, dar i-am zis sa se duca la o vulcanizare sa nu faca el roata aia. Ii zisesem asta pentru ca era om batran (un jur de 60 de ani) si sa faci pana la masina aia nu era asa de simplu. Nu e simplu la turisme, dar la o masina de marfa. Omul mi-a zis ca o face el pentru ca nu ii deonteaza patronul la vulcanizare si ca nu e asa de greu ca doar pune rezerva si gata. Si a facut bine ca s-a apucat ee sa o faca pentru ca era posibil sa nu mai ajunga la vulcanizare,

Nu o sa va povestesc aici ce s-a intamplat pentru ca am facut un film, cu imagini relevante si cu explicatii si va invit sa-l vedeti. Greselile pe care le face acel transportator le faceti si voi toti, sunt convins de asta. Am scris articolul asta pentru a nu mai face acele greseli.

Aveti aici filmul:

Daca ti-a placut articolul te invit sa il citesti si pe urmatorul: Bune practici in managementul de flota

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.