Supply Chain

Povesti de business-Te invit sa ma inviti la tine

De azi incep o serie de articole video in care o sa va povestesc despre business, seria de articole se cheama “Povesti de business”.

Vor fi o serie de filmulete pe care am sa le fac in care o sa va povestesc despre afaceri, optimizari de procese, probleme rezolvate, probleme ce pot fi rezolvate si multe alte lucruri utile tie si angajjatilor tai.

In filmul de azi va povestesc despre 2 motive pentru care sa ma chemi la tine in firma, motive pe care le-am vazut ieri cand am fost la o conferinta. 2 doamne de la conferinta mi-au atras atentia asupra unor probleme care se intampla in foarte multe companii, inclusiv in compania ta.

Chestiunile pe care ti le spun in film sunt simple, dar de substanta si care afecteaza major compania ta pentru ca cheltui resurse care ar putea sa fie folosite in alta parte daca te optimizezi pe anumite procese. Din pacate, atata timp cat lucram cu oameni astfel de probleme vor aparea in orice companie.

Te-am tinut destul in suspans, o sa te lasa sa vezi filmul, primul din seria “povesti de business:.

Serviciile de consultanta logistica pe care ti le ofrim le poti vedea aici: Consultanta logistica…daca vrei sa reduci costurile

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Povesti de business-Te invit sa ma inviti la tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *