Planificare rute pentru distributie

planificare rute pentru distributie
planificare rute pentru distributie

Pentru distributie am creat o aplicatie simpla bazata pe Google Maps care va permite sa puteti optimiza o ruta de distributie sau o ruta a unui agent de vanzari. Se pot folosi pina la maxim 8 puncte, iar aplicatia calculeaza ruta optima care trece prin toate cele 8 puncte  pe care le-ati definit dumneavoastra.

Aplicatia foloseste Google Maps V3, versiune care permite aceasta facilitate de optimizare a rutelor. Cu ajutorul aplicatiei puteti planifica o ruta sau puteti verifica o ruta pe care un agent de distributie sau un agent de vanzari a efectuat-o.

Aplicatia are limitari, limitari care sunt generate de limitarile imppuse de google. De fapt, aplicatia foloseste un algoritm pus la dispozitie de catre google. Cu toate astea este utila in anumite situatii si poate fi folosita cu sucees in a calcula rutele optime pentru distributie. Eu zic sa o incercati si sa vedeti daca va ajuta sau nu.

Cei care vor sa testeze aplicati o pot face accesand linkul urmator:  https://logistic-specialist.com/optimizareruta.html .

La depasirea limitei zilnice de cereri serverul Google nu mai returneaza ruta calculata optimizata si aplicatia nu va mai functiona.

Daca vrei sa vezi cum se pot reduce costurile pe distributie te invita sa citesti acest articol: Distributie-cum reducem?

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *