Logistica

O zi, o problema, o solutie

problema
problema

O sa va intrebati ce legatura are titlul de mai sus cu logistica, ca doar ne-am obisnuit ca aici sa scriu despre logistica. Pai si in articolul asta tot despre logistica este vorba, si este vorba despre prima campanie de marketing online pe care o realizez incepand de azi.

O zi – se refera la faptul ca in fiecare saptamana voi aloca 2 zile pentru a veni in locatia dumneavoastra (1 zi pentru fiecae client), GRATUIT, adica 8 ore de consultanta gratuita pe domeniile: logistica, transport, distributie, achizitii, operational.

O problema – este ceea ce imi dati dumneavoastra sa rezolv sau ceea ce identificam impreuna ca fiind o problema ce necesita atentie.

O solutie – este ceea ce va furnizez la sfarsitul zilei, dupa ce am adunat datele pentru a putea rezolva problema in mod profesional.

Cum functioneaza?

Sa spunem ca ati identificat o problema (logistica sau operationala) de care nu ati avut timp sa va ocupati sau la care ati epuizat toate caile de rezolvare .

Daca credeti ca nu aveti nici o problema logistica sau operationala in organizatie, nu as vrea sa va demonstrez eu contrariul, dar sigur o sa gasesc o cale de a va reduce cheltuielile sau imbunatati serviciile logistice.

Si daca chiar nu identific o problema logistica sau operationala in organizatia dumneavoastra nu pot decat sa va felicit, iar dumneavoastra sa dormiti mai linistiti pentru ca aveti si o alta confirmare ca lucrurile merg asa cum va doriti.

Sau poate intr-un final aveti o problema pe care ati rezolvat-o si vreti sa auziti si o alta parere avizata.

Eu dedic  zi organizatiei dumneavoastra in care va consiliez pe o problema pe care mi-o transmiteti dumneavoastra sau o identificam impreuna, adica facem ceea ce imi place mie sa numesc logistica aplicata. Asta presupune ca voi veni o zi la dumneavoastra, voi sta de vorba cu oamenii si va voi urmari activitatea cautand solutii la problema solicitata. La sfarsitul zilei veti primi solutia sau solutiile intr-un scurt raport.

Aceste solutii vor putea aduce reduceri de cheltuieli, imbunatatirea serviciului, know how etc. La sfarsitul zilei veti avea un scurt audit care va va oferi o imagine din perspectiva mea asupra problemei avute in discutie. Si totul GRATUIT si fara implicatii materiale din partea dumneavoastra.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra?

Sa-mi dati un email la: robert@logistic-specialist.com in care sa ma anuntati ca aveti nevoie de o parere pentru rezolvarea unei probleme, eventual imi scrieti si despre ce problema e vorba (in 2 fraze nu mai mult, va rog), iar eu va contactez si stabilim impreuna detaliile.

Puteti completa formularul de aici: Contact.

De azi incepand, de cand fac publica aceasta campanie sunt disponibil pentru dumneavoastra.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

0 comentarii la „O zi, o problema, o solutie

  • imi place ca oferi solutii, deci nu mai e nevoie ca un posibil client sa te contacteze sa poti face si tu un ban…oferi informatii free….. 🙂
    si la cate posturi ai, inseamna ca ai timp liber nu gluma….
    dar noi sa fim sanatosi…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *