O zi, o problema, o solutie

problema
problema

O sa va intrebati ce legatura are titlul de mai sus cu logistica, ca doar ne-am obisnuit ca aici sa scriu despre logistica. Pai si in articolul asta tot despre logistica este vorba, si este vorba despre prima campanie de marketing online pe care o realizez incepand de azi.

O zi – se refera la faptul ca in fiecare saptamana voi aloca 2 zile pentru a veni in locatia dumneavoastra (1 zi pentru fiecae client), GRATUIT, adica 8 ore de consultanta gratuita pe domeniile: logistica, transport, distributie, achizitii, operational.

O problema – este ceea ce imi dati dumneavoastra sa rezolv sau ceea ce identificam impreuna ca fiind o problema ce necesita atentie.

O solutie – este ceea ce va furnizez la sfarsitul zilei, dupa ce am adunat datele pentru a putea rezolva problema in mod profesional.

Cum functioneaza?

Sa spunem ca ati identificat o problema (logistica sau operationala) de care nu ati avut timp sa va ocupati sau la care ati epuizat toate caile de rezolvare .

Daca credeti ca nu aveti nici o problema logistica sau operationala in organizatie, nu as vrea sa va demonstrez eu contrariul, dar sigur o sa gasesc o cale de a va reduce cheltuielile sau imbunatati serviciile logistice.

Si daca chiar nu identific o problema logistica sau operationala in organizatia dumneavoastra nu pot decat sa va felicit, iar dumneavoastra sa dormiti mai linistiti pentru ca aveti si o alta confirmare ca lucrurile merg asa cum va doriti.

Sau poate intr-un final aveti o problema pe care ati rezolvat-o si vreti sa auziti si o alta parere avizata.

Eu dedic  zi organizatiei dumneavoastra in care va consiliez pe o problema pe care mi-o transmiteti dumneavoastra sau o identificam impreuna, adica facem ceea ce imi place mie sa numesc logistica aplicata. Asta presupune ca voi veni o zi la dumneavoastra, voi sta de vorba cu oamenii si va voi urmari activitatea cautand solutii la problema solicitata. La sfarsitul zilei veti primi solutia sau solutiile intr-un scurt raport.

Aceste solutii vor putea aduce reduceri de cheltuieli, imbunatatirea serviciului, know how etc. La sfarsitul zilei veti avea un scurt audit care va va oferi o imagine din perspectiva mea asupra problemei avute in discutie. Si totul GRATUIT si fara implicatii materiale din partea dumneavoastra.

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra?

Sa-mi dati un email la: robert@logistic-specialist.com in care sa ma anuntati ca aveti nevoie de o parere pentru rezolvarea unei probleme, eventual imi scrieti si despre ce problema e vorba (in 2 fraze nu mai mult, va rog), iar eu va contactez si stabilim impreuna detaliile.

Puteti completa formularul de aici: Contact.

De azi incepand, de cand fac publica aceasta campanie sunt disponibil pentru dumneavoastra.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

0 comentarii la „O zi, o problema, o solutie

 • august 22, 2010 la 7:38 pm
  Permalink

  imi place ca oferi solutii, deci nu mai e nevoie ca un posibil client sa te contacteze sa poti face si tu un ban…oferi informatii free….. 🙂
  si la cate posturi ai, inseamna ca ai timp liber nu gluma….
  dar noi sa fim sanatosi…

  Răspunde
 • august 23, 2010 la 6:16 am
  Permalink

  :). Multumesc pentru comentariu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *