Transport si distributie

Noul cod rutier

De ce iese prim ministrul la tv sa ne explice noua noul cod rutier, cetateni prosti, cum e cu bautura la volan si cum, de acum inainte vom avea dreptul sa bem un pahar de vin sau de bere la nunta si dupa sa conducem. Si ne mai explica cum ne aliniem noi europenilor in sensul asta prin noul cod rutier.

Frate Ponta (folosesc un limbaj specific soferilor pentru ca si eu sunt sofer), pe mine nu ma intereseaza ca soferii sa poata bea o bere sau un pahar de vin, pentru ca daca o sa-i las sa faca asta de obicei nu stiu unde sa se opreasca.

Si discut aici de soferii de pe camioane, cei profesionisti.

Cum de ne aliniem noi la toate prostiile la UE si nu ne aliniem acolo unde trebuie? Adica……la AUTSTRAZI. Nu ar fi mai bine sa ne aliniem acolo si sa iesi la tv sa ne zici ca ne-am aliniat si chiar am intrecut Germania?

Infrastructura este marea problema a accidentelor rutiere, urmata de oboseala la volan, lipsa educatiei rutiere, alcoolul etc.

Ceea ce ne spune dragul de Ponta este, de fapt, urmatorul lucru: “Dragi romani, noi avem nevoie, la anul, ca sunt alegeri, de bani ca sa marim salariile bugetarilor si ale pensionarilor, sa le dam ceva firimituri pentru ca sa ne voteze.

De unde draq sa luam banii astia, ca nu am facut nimic ca sa impulsionam economia, asa cum promiteam in 2012 cand ne-ati votat voi. Hai sa-i luam si de la astia care au masini ca sunt multi si le e greu sa renunte la un confort si, ca sa nu se mai uite la amenzile uriase propuse, hai sa le dam prostilor niste praf in ochi asa ca sa nu mai vada, ceva de genul : va lasam sa beti un pahar de bere si sa va suiti la volan.” Si ca totul sa fie legal modificam noul cod rutier.

Cam asa se traduce in limbajul lui manivela (argoul folosit de unii pentru soferii profesionisti) ceea ce spune domnul Ponta elevat.

Mai mult, au gasit solutii sa colecteze amenzile mai eficient, dar eu nu am auzit de nici o solutie eficienta ca politistii sa nu mai ia SPAGA si sa nu te opreasca aiurea asa pe sosea. Da, ati auzit bine, pentru ca amenzile astea uriase propuse, nu vor face altceva decat sa duca la marirea spagii la politisti, adica in loc sa le dai 50 de lei, acum va trebui sa le dai 200/cap de creta (argou folosit de unii soferii profesionisti la adresa prietenilor politisti) ca sa te lase in pace si sa se faca ca nu vede. Si uite asa noul cod rutier incurajeaza spaga.

Nu stiu de ce, dar nu prevad un viitor roz noului cod rutier, iar din punctul meu de vedere, domnilor de la putere v-ati lins pe botic de votul me. Motivul e unul simplu: imi e frica de ce va va debita capsorul dupa alegeri, daca o sa mai iesiti. Cred ca o sa luati si pielea de pe noi. Nu stiu de ce, dar parca era mai bine cu alde Boc, cu toate ca nici pe aia nu i-am placut, dar parca nu aveau tupeul asta nesimtit.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *