LogisticaManagement

Mentoring in logistica si management pentru cei care vor sa se dezvolte

Zilele astea m-am hotarat sa ofer mentoring in logistica si management gratuit pentru cei care vor sa se dezvolte in ariile astea functionale. Am experienta mare pe zonele aste doua si simt ca este nevoie sa mai dau din ea. Am luat si eu de la altii (mai mult prin furat si studiu individual decat prin mentoring) si acum e momentul sa ajut pe altii.

Procesul este unul pe termne lung, 3-5 ani sau poate chiar mai lung daca e cazul si daca e nevoie. E la fel ca la sportivi: ai un om care e langa tine si te antreneaza, iti raspunde la intrebari, iti explica, iti arata, iti da sfaturi ca sa poti alege directia in care te duci. Si sa poti intelege riscurile si beneficiile deciziilor tale. Eu stiu jocul si regulile din spatele jocului. Si le stiu destul de bine pentru ca joc acest joc de foarte, foarte multi ani.

Am jucat jocul asta in firma mici, in firme mari si in colosi. Am jucat jocul asta in firme de familie, in multinationale si diverse culturi organizationale. Nu mai sunt foarte multe chestii care ma pot surprinde.

Cu ce te ajuta acest proces de mentoring in logistica si management

Ghidare, sfaturile si intelegerea jocului este un proces care te va ajuta sa ajungi acolo unde vrei. Nu e garantat, dar daca pui un pic de seriozitate si munca sansele sunt mari sa se intample.

Eu te pot ajuta sa faci asta, adica vor fi 3-5 oameni pe care vreau sa-i ajut (pentru inceput) pentru ca atat cred ca imi permite timpul, dar tu intreaba-ma oricand despre asta pentru ca imi fac timp. Nu sunt conditii sau reguli pentru asta, dar trebuie sa vad ceva pontential si dorinta in acei oameni. Asta pentru ca cred ca altfel nu va functiona si eu vreau sa functioneze. Si mai trebuie sa existe si un mod similar de gandire intre noi pentru ca altfel nu vom reusi sa avansam.

Nu sunt restrictii, nu conteaza la ce nivel de pregatire esti sau crezi ca esti sau la ce nivel managerial. Facem lucruri practice nu din teoriile marilor filozifi.

Daca crezi ca ai nevoie sau daca stii pe cineva care are nevoie te rog sa ma contactezi si o sa gasim o cale sa stam de vorba, cel putin pentru inceput.

Aveti datele mele de contact in partea de sus a paginii, asa ca va rog sa le folositi.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

2 comentarii la „Mentoring in logistica si management pentru cei care vor sa se dezvolte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *