ManagementSupply Chain

Market Monitor – monitorizeaza piata

Market Monitor este o aplicatie gratuita de monitorizare a pietei. Am creat aplicatia asta pentru a va ajuta sa monitorizati preturile concurentei.

Daca vei citi pana la final acest articol vei afla urmatoarele:

  • Ce face aplicatia Market Monitor
  • de unde o poti lua si care sunt conditiile

Ce face aplicatia Market Monitor

Sa zicem ca ai mai multe produse pe care le vinzi pe diverse canale. Ai vrea sa stii in permanenta preturile concurentei pe produse similare. Asta ca sa iti poti ajusta preturile. Asta face aplicatia Market Monitor. Cu ajutorul agentilor de vanzari poti face asta prin intermediul aplicatiei.

Agentul de vanzari se duce la magazin, deschide aplicatia, scaneaza pretul codul de bare al produsului concurentei si ii introduce pretul. In felul asta stii tot timpul preturile produselor concuresntei.

Tot din aplicatie poti genera rapoarte pe care le poti prelucra ulterior in excel. In felul asta ai tot timpul informaiti actualizate din piata. Agentul de vanzari va folosi telefonul mobil pentru a introduce datele. Si asta fara sa instaleze softuri suplimentare pe telefon deoarece aplicatia Market Monitor functioneaza in browser web. Simplu si eficient.

De unde o poti lua si care sunt conditiile

Aplicatia e facuta folosind resurse gratuite: PHP, MySQL,HTML etc. Nu trebuie sa platesti licente nici acum nici in viitor. Aplicatia functioneaza nativ pe un server linux, adica acolo unde ai siteul pui si aplicatia.

Se poate folosi insa si pe servere windows fara probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa downloadezi codul sursa sa il instalezi, ii faci cateva mici ajustari simple ca sa functioneze si gata. Din momentul ala poti sa dai drumul la treaba. Aplicatia a fost testata dar daca gasesti vreun bug te rog sa-mi spui ca sa il remediem. Daca mai vrei alte functionalitati suplimentare te rog sa ma contactezi, ai datele mele de contact in partea de sus a paginii.

Daca vrei sa vezi cum functioneaza aplicatia ai aici un scurt film in care iti explic asta:

Daca vrei sa te joci cu aplicatia, o versiune live este aici: http://adesoft.ro/marketmonitor . Foloseste ca utilizator demo si parola demo123.

Daca ti-a placut articolul te rog sa-l citesti si pe urmatorul: Ce fac consultantii in consultanta de business.

Poti downloada aplicatia de aici: Download aplicatie market monitor.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Market Monitor – monitorizeaza piata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *