Manuale de reparatii pentru masini

Am cautat pe net niste manuale de reparatii pentru masini si am gasit un website care e foarte interesant. Acest website are mai multe manuale pentru mai multe marci de masini, iar accesul la ele e gratuit.

De fapt, eu cautam manuale pentru Tesla si am gasit ceva pentru Model 3. Sunt manuale de reparatie caroserie si manuale cu schemele electrice pentru tesla Model 3. Pentru alti producatori sunt mai multe tipuri de manuale de reparatie. Nu gasesti chiar tot ce vrei, dar sunt convins ca pe unii dintre voi va vor ajuta aceste manuale.

De ce as avea nevoie de manuale de reparatii pentru masini

In principiu nu ai nevoie pentru ca te duci la service. Dar, daca esti un minitehnicus si iti place sa faci unele lucruri, vei vedea, studiind aceste manuale ca lucrurile nu sunt chiar asa de greu de facut. In unele cazuri o sa ai probleme pentru ca nu ai sculele care trebuie, dar sunt convins ca veti gasi solutii chiar daca nu ai sculele potrivite.

Eu am cautat astfel de manuale pentru ca vroiam sa vad cum sunt construite diverse chestii si cum functioneaza. In manuale nu va explica cum functioneaza, dar cu ceva cunostiinte tehnice o sa intelegeti despre ce e vorba.

Am continuat cautarile si am dat si pentru un alt site care are tutoriale video despre cum se desfac si cum se repara anumite chestii pe la masini. Sunt convins ca mai sunt si altele, adica site-uri de genul asta, eu pe astea le-am gasit si vi le-am pus aici ca sa le aveti. Daca mai stiti si voi altele va rog sa lasati in comentarii, asa vor beneficia toti de aceste resurse “manuale de reparatii pentru masini”.

Site-ul este asta: https://www.auto-manual.com/tesla/

Si asta, de asemenea: https://club.autodoc.co.uk/manuals/mercedes-benz/e-class

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Procedura verificare facturi reparatii masini

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.