Logistic camp septembrie 2013

In situatii de criza financiara care afecteaza pe toata lumea e greu sa cresti profitul mizand pe clienti si pe cresteri de vanzari. In situatia in care exista presiune pe pret deoarece oamenii vor produse cat mai ieftine, profitul se rodeaza in mod clar, iar rezultatele financiare pot fi din ce in ce mai slabe.

In astfel de situatii exista o salvare: acea de a reduce si de a optimiza costurile operationale, astfel incat marja de profit sa se pastreze la valorile dorite. A face acest lucru nu este foarte usor, deoarece logistica nu este un domeniu usor. Complexitatea logisticii, corelata cu lipsa de cunostiinte din piata duc, de cele mai multe ori, la pierderi de resurse si de bani in zona de logistica si operatiuni.

Cursul de logistica si supply chain pe care il organizam la Brasov in Septembrie (23-27 Septembrie 2013) vine sa aduca un plus de valoare acelora care participa si folosesc cunostiintele dobandite in activitatea profesionala de zi cu zi. 99% dintre cei care au participat la curs au declarat, ulterior, ca au reusit sa reduce costurile in companiile lor, avand uun ROI de cel putin 200% in urmatoarele 3 luni.

Cursurile au foarte multe elemente practice care pot fi aplicate, iar aceste elemente practice vin din experienta pe care am dobandit-o in cursul clor 13+ ani de experienta in domeniu.

Pentru a putea vedea programa de curs si pentru inscriere va rog sa accesati likul urmator: Logistic Camp, Brasov 23-27 Septembrie 2013

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *