Live logistic training

logistic training
logistic training

Cred ca toata lumea a facut sau va face odata cursuri pentru o anumita specializare, iar programul acesta live logistic training este ceva necesar pentru logistica. Am facut si eu si am platit ceva bani pentru aceste cursuri care au fost utile de cele mai multe ori.

Ceea ce le lipsea acestor cursuri, care aveau destul de multa teorie si ceva studii de caz, care de cele mai multe ori veneau de la companii din afara Romaniei, era partea practica.

De obicei partea practica este cel mai greu de realizat, dar ea iti ofera si cele mai multe informatii valoroase si cea mai usoara modalitate de a sedimenta informatiile oferindu-ti in acelasi timp experienta in a lucra efectiv.

Noi va propunem, celor interesati, un concept inovator pe piata cursurilor din Romania si mai ales pe piata cursurilor de logistica: va propunem cursuri live, adica facute in “campul muncii”, cum se spunea odata. Veti avea alaturi de voi un senior in logistica si supply chain care va va arata si va va explica de ce se fac anumite actiuni si de ce se iau anumite decizii si va tranfera catre voi know-how.

Asta inseanma ca veti invata pe masura ce faceti si puteti vedea live: greseli,  decizii si know-how. Este ceea ce majoritatea cursurilor de azi nu ofera cursantilor. Experienta oferita de un astfel de curs este unica datorita faptului ca vei fi doar tu cu seniorul in logistica si el este dedicat numai tie, nu vor mai fi alti cursanti. Este un serviciu premium pe care incepem de azi sa-l oferim potentialilor doritori.

Cui se adreseaza live logistic training?

– Studentilor care vor sa urmeze o cariera in logistica;

– Celor care lucreaza in logistca si vor sa-si dezvolte abilitatile si nivelul de cunoastere

– Profesionistilor in logistica care intra pe tarimuri neexplorate inca de ei si care au o nesiguranta in a sti cum se fac lucrurile in mod profesional.

– Antreprenorilor care vor sa dezvolte o afacere in care logistica e de interes;

– Tuturor celor care vor sa-si dezvolte abilitatile  intr-o zona logistica;

Vedeti toata structura de cursuri de logistica aici.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *