Intrebari despre logistica si supply chain

In ultimul an am tot luat contact cu multi clienti si am realizat ca multi dintre ei ar avea nevoie de o scurta consultanta in care sa-si lamureasca anumite probleme legate de logistica si supply chain in organizatia din care fac parte sau sa vada cum evolueaza piata de logistica.

Un astfel de demers care este foarte simplu si care nu necesita un efort prea mare din partea mea am decis sa il ofer gratuit. Si pentru ca eu il vad ca un ajutor neconditionat pe care vreau sa il ofer, in ideea de a intelege mai bine problemele logistice sau de avea si parerea unui specialist intr-o anumita problema in care credeti ca mai multe pareri ar putea sa conteze, am decis ca in fiecare saptamina sa dedic maxim 2 ore din timpul meu unui astfel de demers.

Si, pentru ca stiu ca marea majoritate dintre voi sunteti ocupati cu problemele de zi cu z,i as dori sa ma mulez eu dupa programul vostru si cu o programere inainte sa va pot aloca minim jumateta de ora pentru o discutie constructiva. Discutia va avea loc pe skype, iar cei care doresc sa aiba aceasta discutie as vrea sa-i rog sa facem o programare de comun acord cu citeva zile in avans pentru a ne putea sincroniza programele.

Pentru a fi o discutie interesanta si eficienta trebuie sa aveti din timp pregatita problema pe care sa o dezbatem si sa puteti sa-mi furnizati anumite date pe care vi le cer pentru a putea intelge cat mai exact situatia intr-un timp cat mai scurt.

Cui se adreseaza un astfel de demers:

– directorilor de logistica;

– managerilor de tansport si depozitare;

– directorilor executivi;

– directorilor de vanzari;

– directorilor generali;

– antrerenorilor ;

Si cum am de gand sa incep de saptamina viitoare ii astept pe primii interlocutori.

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *