DepoziteEchipamente pentru logisticaLogistica

Garantia SmartTerm sistemul fiabil de monitorizare temperatura

Toate componentele SamrtTerm sistemul fiabil de monitorizare temperatura SmartTerm au garatie de 1 an. Iar daca nu va putem inlocui componenta defecta in termen de 24 ore la orice senzor, acel senzor se inlocuieste cu altul functional. Facem asta pentru ca stim ca monitorizarea temperaturii e o chestiune extrem de importanta in lanturile de distributie.

De ce SmartTerm sistemul fiabil de monitorizare temperatura are aceasta garantie

Nu vrem sa cumparati mai multi senzori decat e nevoie si nu vrem sa va consumati resursele pe asta. De obicei, in sistemele de monitorizare tmeperatura, intreruperea lantului de frig reprezinta o incalcare a legii. Iar nefunctionarea unui senzor de tmeepratura este asociata cu intruruperea lantului de frig. Pentru a evita asta, in conditiile unor servicii de garantie incerte sau in incertitudinea vitezei de reactie a furnizorului, clientii cumpara mai multi senzori. Asta pentru a putea inlocui rapid un senzor defect pentru a nu incalca legea.

Asta presupune alocarea de fonduri mai mari pentru intreg sistemul, fonduri care nu sunt necesare daca furnizorul isi face treaba si rezolva problema rapid. De aceea noi vrem sa reolvam problema rapid si daca un senzor nu mai functioneaza si nu putem rezolva problema in 24 de ore acel senzor se inlocuieste complet cu altul functional. Totul pe cheltuiala noastra si fara sa fiti implicati sau afectati.

Practic, din momentul cand faceti solicitarea de nefunctionare, noi facem cateva teste la senzor (de la distanta). Daca nu reusim restabilirea functionarii trimitem un alt senzor functional catre dumneavoastra. Rapid si fara alte discutii! Ceea ce trebuie sa faceti este sa ne dati senzorul vechi in locul celui primit. O sa cerem si cateva fotografii pentru a vedea ca senzorul nu e deteriorat fizic.

Sistemul fiabil de monitorizare temperatura SmartTerm este fiebil si solid si de aceea putem face asta. in plus, suntem producatori si nu avem de dat explicatii la altii sau de cerut aprobari. Sitemul de aprobare si garantie e unul foarte rapid si usor de inteles.

Simplu si eficient

Sistemul SmartTerm e unul simplu, iar orice senzor are 3 componente: alimentatorul de retea, place de captura si senzorul. Alimentatorul de retea e unul care se foloseste standard la orice telefon mobil. Restul componentelor sunt specifice. Asta face ca in cazul defectarii alimentatorului sa poti pune unul de la orice telefon mobil pana primesti piesa pe garantie, Asta iti da garantia ca senzorul va functiona in continuare. E doar un exemplu ca sa vezi ca am conceput sistemul pentru a reduce la maxim timpii de nefunctionare.

Daca ti-a [lacut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: SmartTerm – sistemul smart de monitorizare temperatura si umiditate este online

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Garantia SmartTerm sistemul fiabil de monitorizare temperatura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *