Formular minuta sedinte

Eu folosesc un formular minuta sedinte si am zis sa va dau si voua formularul ca sa-l puteit folosi. Daca vei citi pana la final articolul vei afla urmatoarele:

  • cum functioneaza acest formular minuta sedinte
  • de unde descarci acest formular

Cum functioneaza acest formular minuta sedinte

Mai intai sa va spun la ce il folositi. Dupa orice sedinta este necesar sa se faca un rezumat al sedintei. Rezumatul sedintei trebuie sa contina ceea ce s-a discutat. In formular sunt 2 rubrici: tema discutata pe scurt si tema discutata cu detalii.

De asemenea, in formular trebuie trecuta persoana careia i s-a alocat sarcina, termenul de rezolvare si anumite observatii. Persoanele e recomandat sa se scrie prescurata pentru ca nu labarta foarte mult coloana acea.

In header se trece data sedintei si data urmatoarei sedinte, cine e organizatorul, cine sunt participantii, catre cine se trimite minuta, cine sunt invitatii si care e tema sedintei. In felul acesta acest formular minuta sedinte va ajuta sa aveti toate datele in acelasi ecran sau aceiasi pagina.

In partea de jos a formularului se trec informatiile care trebuiesc pregatite pentru urmatoarea sedinta.

Formularele se arhiveaza si in acest fel se pot urmari si se poate vedea ce s-a discutat de la o sedinta la alta. De asemenea, se pot urmari taskurile si sarcinile alocate catre fiecare persoana.

E recomandat ca formularul sa se faca dupa fiecare sedinta si sa fie transmis fiecaruia dintre participanti. Dupa fiecare sedinta participantii trebuie sa ofere un feedback pe formular in termen de 24 de ore (de exemplu), iar apoi minuta devine definitiva.

De unde iei formularul

Formularul poate fi descarcat de pe site de pe linkul de mai jos. Asta presupune sa optati sa va inscrieti cu adresa de email la newsletter. Puteti folosi cum considerati de cuviinta acest formular, nu aveti dreptul de a redistribui acest formular.

Aveti un exemplu de completare deja in ormular.

Oricine doreste acest formular il poate descarca gratuit de aici:

Fomular minuta sedinte

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Ce fac consultantii in consultanta de business

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *