DepoziteLogistica

Fisier monitorizare stivuitoare

Am creat pentru un client de al meu un fisier monitorizare stivutitoare. Daca o sa citesti pana la final vei afla urmatoarele:

  • cum se foloseste fisierul monitorizare stivuitoare
  • de unde il descarci

Cum se foloseste fisierul de monitorizare stivuitoare

Fisierul monitorizare stivuitoare va permite sa monitorizati orele de functionare ale stivuitoarelor. Va anunta cand se apropie perioada de revizie pentru a nu depasi revizia. Fisierul e setat sa va anunte cu 25 de ore inainte, dar valoare poate fi modificata modificand valoarea de la celula I2.

Cum functioneaza fisierul?

Se introduce data pe coloana A, din coloana B din fiecare celula se va selecta stivuitorul. Sunt definite 4 stivuitoare in Sheet 2. Pentru a schmba numele care se aleg pe coloana B schimbati numele din sheet2. La fel trebuie facut si pe coloana H si coloana N. Numele stivuitoarelor trebuie sa fie aceleasi. De fapt, dupa ce schimbati numele in sheet 2 luati cu copy/paste si inlocuiti si in coloanele H si N. Daca numele nu sunt aceleasi fisierul nu va functiona corect.

Daca vreti sa adaugati mai multe sitvuitoare sua angajati (tot in sheet 2 sunt si angajatii) adaugati in interiroul listelor nu la sfarsitul lor. E vorba de lista de stivuitoare si angajati.

In coloana I sunt definite in dreptul fiecarui stivuitor intervalele de revizie. Sunt puse la 500 de ore, dar pot si modificate. In coloana J se intorduc orele la care s-a facut ultima revizie, iar in coloana K data la care s-a facut ultima revizie.

Fisierul va calcula automat orele ramase pana la revizie pe masura ce completati datele in coloanele A-F.

In coloana M va afisa cu rosu cand aveti mai putin de 25 de ore pana la revizie.

De unde il descarci

De aici de pe site. Ai linkul mai jos trebuie doar sa dai click si fisierul se poate descarca. Nu ai dreptul sa distribui acest fisier putandu-l folosi doar pentru interes propriu al companiei la care lucrezi.

Linkul pentru descarcarea fisierului monitorizare stivuitoare il ai aici:

Fisier monitorizare stivuitoare

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: Ce fac consultantii in consultanta de business

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “Fisier monitorizare stivuitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *