Fisier calcul cost depozitare

cost depozitare
cost depozitare

Va pun la dispozite gratuit acest fisier calcul cost depozitare. Stiu ca foarte multi dintre voi nu calculati un cost depozitare. Acest fisier va va ajuta daca vreti sa faceti asta.

Ce vei afla din acest articol:

  • scopul acestui fisier, adica de ce l-am creat eu;
  • cum este organizat fisierul calcul cost depozitare
  • modul de lucru cu fisierul, sau cum ar fi bine sa-l folosesti

Scopul acestui fisier

Scopul acestui fisier “fisier calcul cost de depozitare” este de a va ajuta sa va puteti calcula costul de depozitare.  Este un fisier complex, dar pentru cei care au cunostiinte in domeniu este simplu.

Daca nu reusiti sa va descurcati cu acest fisier ma sunati si gasim o varianta sa va pot ajuta.

Cum este organizat fisierul de calcul cost depozitare

In primul rand este un fisier excel, deci trebuie sa aveti excel pentru a putea sa-l folositi. Daca deschideti fisierul o sa vadeti ca el este organizat in 2 shheturi. Fiecare dintre sheeturi are rolul lui.

Rolul fisierului este acela de a va ghida si de a va ajuta sa faceti un calcul corect cost depozitare.

In primul sheet sunt grupare costurile fixe. In al doilea sheet sunt grupate costurile variabile. O simulare pentru calcul cost depozitare o fac cu cursantii mei de la cursurile de logistica. Am hotarat sa va pun si voua la dispozitie acest fisier in mod gratuit.

Modul de lucru cu fisierul fisier cost depozitare

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati campurile marcate cu verde. Dupa completarea acelor campuri fisierul calculeaza automat celelate valori. In al doilea shhet, la final aparea valoarea costului de depozitare.

Daca toate campurile sunt completate corect acest fisier va permite calculul unui cost depozitare corect. Daca campurile nu sunt completate corect rezultatele vor fi eronate. Completarea corecta a campurilor necesita ceva cunostiinte de logistica. E recomandat sa le completati avand toate datele si cunostiintele.

Fisierul calcul cost depozitare se poate descarca de aici: Fisier calcul cost de depozitare

Ultimele precizari

Linkul de unde puteti descarca fisierul va va fi trimis pe email. In formularul din pagina urmatoare va rog sa lasati o adresa de email valida pentru a primi linkul. De asemenea asigurati-va ca treceti adresa robert@logistic-specialist.ro la contacte pentru a nu intra emailul in spam.

Va urez succes cu fisierul si daca aveti nevoie de ajutor ma puteti contacta. Datele mele de contact sunt la rubrica contact sau in partea de sus a acestei pagini.

Daca te intereseaza subiectul poate vre sa citesti si articoul asta: WebInventory – asistentul tau la inventar

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *