Echipamente pentru monitorizare temperatura

Daca monitoriarea temperaturii este o cerinta esential pentru afacerea ta atunci produsele pe care ti le punem la dispozitie sunt cele de care ai nevoie pentru o monitorizare eficienta si sigura a masinilor sau a depozitului. Preturile afisate pe site sunt negociabile in functie de cantitate si produse (discount intre 0 si 30%).

Produsele sunt impartite in mai multe categorii:

– termometre cu sonda care permit masurarea temperaturii in produs.

– inregistratoare de temperatura si uniditate. Sunt produse care permit inregistrarea temperaturii sau temperaturii si umiditatii pe suport de hartie.

– Data loggere. sunt produse care permit monitorizarea temperaturii si umiditatii inregistrand electronic valoriel. Ulterior aceste valori pot fi descarcate pe un computer sau printate cu ajutorul printerului portabil CT.

– Dispozitive RFID. sunt dispozitive care permit monitorizarea temperaturii prin radio. Astfel de dispozitive va pot ajuta sa configurati un sitem automat de monitorizare prin dispunerea unui senzor pe masina sau in depozit si dispunerea unui reader in punctul de control al masinilor descarcarea facandu-se automat cand masina trece prin dreptul receptorului la o distanta mai mica de 50 de m.

– etichete termice.

– Dispozitive Wireless. sunt dispozitive care permit monitorizarea permanenta si continua a depozitului, monitorizare care poate fi complet automatizata si accesibila de la distanta.

– Alte instrumente de masura. Sunt instrumente de masura care pot masura gradul de maturizare al fructelor, de ex.

In functie de afacerea pe care o ai iti putem puna la dispozitie si alte echipamente care reprezinta varful tehnologiei in domeniu.

 

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *