E timpul pentru softuri – pentru WMS

Poate o sa ma credeti nebun sau dus cu pluta, dar in articolul asta o sa va explic de ce e bine sa implementezi un WMS acum. O sa incep cu chestiile financiare si apoi cu al doilea motiv. Daca vei citi pana la final acet articol vei afla urmatoarele:

  • care sunt motivele pentru care sa implementezi WMS acum

Primul motiv pentru WMS – pentru implementare acum

Sa zicem ca esti o companie si ai niste bani in conturi acum. In situatia de incertitudine fiscala care va urma, in mod cert cursul valutar se va deprecia. Asta inseamna ca sumele din contul tau nu vor avea aceiasi valoare. Chiar daca in prima luna de criza BNR a tinut euro in frau in mod cert asta nu se va mai intampla. Pe masura ce cheltuielile statului vor creste cursul euro se va deprecia. Daca inca nu crezi asta e deja nasol si o sa pierzi mult.

Tu ai lei in cont si e destul de greu ca firma sa ii scoti de acolo. Si daca ii scoti ce faci cu ei? In ce ii investesti? Daca ii schimbi in valute crezi ca valutele vor rezista socului? Cea mai buna investitie in criza este in active. Iar softul este un activ important. Oricum va trebui sa-l ai si daca decizi sa-l iei acum el nu isi va pierde valoarea. O masina isi pierde valoarea, stocurile isi pierd valoarea si devin pietre de moara. Un soft ca si WebWMS care nu are costuri lunare de licentiere e ideal in perioada asta.

Un alt motiv este acela ca logistica inca functioneaza chiar daca marea majoritate a companiilor au inchis magazinele. Daca vei trece online vei avea nevoie in continuare ca logistica sa lucreze. Pentru WMS ca si WebWMS intergarea cu maazinele virtuale e usoara si facila. Asta pentru ca WebWMS e dezvoltat pe platforma web.

Al doilea motiv sa implementezi WMS – operational de data asta

Un soft are o perioada de implementare, iar in perioada asta de implementare oamenii sunt supraincarcati, de obicei. Acum, cand lucruile sunt mai linistite oamenii pot fi mai focusati si implementarea sa fie mult mai naturala. In felul asta iti poti ocupa oamenii cu activitati care sa aduca plus valoare in viitor.

Rareori ai, in business, linistea de a implementa un soft, iar acum e o perioada foarte buna. Linistea asta operationala te ajuta mult in implementarea unui soft. Linistea asta e benefica pentru WMS sa-l implementezi.

Daca ai de gand sa faci pasul asta ar fi bine sa te uiti un pic pe WebWMS si sa vezi ce beneficii are. iar eu iti garantez ca vom merge lin si frumos cu implementarea.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l citesti si pe urmatorul: RCA in criza de coronavirus- mai platim

admin

Consultant logistica si supply chain, transport, depozitare, distributie, productie, achizitii, implementare WMS, TMS, APO, ERP

One thought on “E timpul pentru softuri – pentru WMS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *